Cirkumcizija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
parceee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 05, 2010 10:50 pm

Cirkumcizija

Post od parceee »

Pozdrav svima,

Ne bih da duzim, nisam aktivan clan foruma pa sam dosao na kratko da potrazim pomoc ako neko moze da mi da neki savet ili preporuku sta raditi bio bih zahvalan. Naime pre 20ak dana sam odradio cirkumciziju a danas prilikom prve provere ispravnosti polnog organa video sam da nije sve u najboljem redu. Prsten gde su bili konci me steze u erekciji (najvise sa donje strane). U jednom trenutku glans je nabubreo tako da sam mislio da ce da eksplodira sto me je jos vise zabrinulo, kao da je sva krv usla u njega a deo gde je kozica zasivena sa organom je jos vise pekla i bolela. Imam jos 3,4 koncica koji nisu otpali mada po mom misljenju oni ne stvaraju taj problem..

Zaista bih cenio svaki komentar i pomoc i da li treba da brinem posto se jos navikavam na ovo novo stanje pa ne znam sta je normalno a sta ne, a kao sto rekoh danas sam imao tu neobicnu situaciju. Nadam se da sam svojim nestrucnim recnikom na pristojan nacin objasnio sta me muci trenutno.

Hvala unapred na svim odgovorima,
Pozdrav
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Cirkumcizija

Post od _david_ »

jos je rano da pricas o tome.. jer nije sve zaraslo... obicno do totalnog oporavka treba nekih minimum 6 meseci... ali batali... ako i dalje budes imao problem posle 2,3 meseca... onda ti je doktor dobro parce kozice odsekao :)
Odgovori