Procitao sam gomilu pitanja i odgovora, izgooglao sve i svasta o polnim bolestima, ali nisam uspeo da nadjem resenje za problem koji imam, a to je sledece:
Pre nekih mesec dana sam imao sex sa partnerkom bez kondoma.
Nakon 2-3 dana poceo sam da osecam peckanje na samom vrhu penisa (sa unutrasnje strane, tj iz samog kraja mokracnog kanala).
Peckanje je postepeno pocelo da se pojacava i da se 'pojavljuje' u cescim naletima u toku dana.
Pretpostavio sam da je u pitanju neka polna bolest, i pratio ostale vizuelne simptome, ali od svega toga se nista nije pojavilo.
Drugim recima, niti imam iscedak, niti bilo kakve ranice ili bubuljice, niti povecanu telesnu temperaturu, niti bilo kakve bolove u tom predelu. Jednostavno, samo osecam peckanje na vrhu penisa.
Posto peckanje nije prolazilo, otisao sam kod koznog doktora (bilo je i nekih drugih razloga, pa sam iskoristio priliku da to sve spojim u jednu posetu), i doktorka mi je 'kao iz topa' rekla da je potrebno da se uradi bris uretre, da bi se videlo da li su u pitanju neke bakterije ili ne.
Posto ja NE ZELIM da radim bris uretre (vec mi je jednom radjen TOTALNO nepotrebno (da ne pominjem da sam platio to mucenje i ponizavanje)), raspitivao sam se dalje, pa sam saznao da je prisustvo bakterija moguce otkriti i urinokulturom.
Urinokultura je pokazala da 'patogene bakterije nisu izolovane'.
Sve u svemu...nemam nikakvih simptoma polnih bolesti, kao ni bakterija, ali je peckanje i dalje prisutno.
Da li je neko imao VRLO slicnih problema (posto sam na slicne probleme, ali opet i prilicno komplikovanije naisao na forumu), i kako ih je resio?
SVAKI POTENCIJALNI NACIN RESAVANJA PROBLEMA cu uzeti u obzir, te bih Vas zamolio da ne budete lenji i odgovorite na moj post.
Hvala.
p.s.:
Unapred sam zahvalan moderatorima foruma koji ce mi (vec vidim) reci da trebam da odem kod urologa na detaljniji pregled, kao i da se prepustim 'carima' brisa uretre.