Postovani, ne vidim da je neko vec pisao na ovoj temi pa cu poceti novu temu. Bila bih zahvalna svakom ko odgovori jer mi je svaki savet dobrodosao. Tako da unapred hvala.
Ovako, imam problem sa nekom infekcijom na kozi. Prvo se pojavio crveni krug koji se perutao koji sam slucajno primetila. Znaci nije me svrbeo niti davao bilo kakve znake da je tu. Naravno prepala sam se i otisla kod dermatologa. Pogledala je i dala mi triderm kremu bez da mi detaljno objasni o cemu se radi. Rekla je da mazem 5 dana i ako ne prodje da se ponovo javim. Mazala sam i u toku mazanja isti takav krug se pojavio na ramenu a suprugu ispod misice. Shvatim da je prelazno. Nastavim da mazem i pocne polako da se gubi. I u roku od 5-6 dana je nestalo skroz, samo blagi kao oziljak ostao. Posle 10-15 dana se pojavi takav svrab i crvenilo na tom istom mestu da sam htela da poludim. Dr mi je na bolovanju i ne znam sta da radim. Pitala sam u apoteci da ponovo krenem da mazem triderm mast ali su rekli da je to ozbiljna mast i da ne smem da je koristim opet. Sad cekam da mi se dr vrati sa bolovanja a u medjuvremenu umirem od svraba i samim tim se siri.
Da li je neko imao slicno iskusto, molim da mi se javi bilo ko ako ima neki savet. Unapred hvala
Kozna infekcija, crveni krugovi na kozi
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Kozna infekcija, crveni krugovi na kozi
Саветовао бих ти да одеш код инфектолога. У међувремену овде постави фотографију.