Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Evo ovako vec duze vreme imam podkozne bubuljice po penisu ( tacnije izmedju glavica i jaja - po vratu ) One su onako boje koze i jako su tvrde kada ih pipnem , cak ako malo jace stisnem iz njih izadje nesto belo ... takodje iz tih bubuljica primetio sam da rastu bruce. U pocetku dok sam bio mladji ( sad imam 18 ) imao sam vrlo malo takvih bubuljica , ali kako sam postajao stariji i kako postajem stariji imam ih sve vise , pa me zanimaju Vasa misljenja o tim bubuljicama sto rastu po vratu penisa ... da li je opasno ili da to potpuno zanemarim ??
Ovako to izgleda
Inace po rukama , tacnije desnoj ruci imam bradavice pa sam se uplasio da ih nisam preneo na penis " sad me zanimaju Vasa strucna misljenja i isqstva .. HVALA
Opustite sse ovo sto ti imas je ok i kao sto neko ovde rece imao bi problem da ih nemas, a ako mislis da si preneo te bradavice sto pre se obrati lekaru nemoj da te je sramota ako je zensko.
Bez brige, to je normalno, nije nikakva bolest... Koliko sam shvatio nije potrebno lecenje ali ako zelis mozes mazati nekom kremom, ja takodje imam slicno tome i ne brinem se ali ako zelis drugacije misljenje tj vise da znas idi na uroologiju
nije to nista ...citao sam o tome...a rekao si da imas bradavice na desnoj ruci.......ja mislim da bi mogao da ih uklonis limunom........meni je to uspjelo........ako ne onda idi kod dermatologa da ti skine tecnim azotom ili laserom.....
I ja imam ovaj problem,usrao sam se da nisu kondilomi,posto mi je izasla jedan prava bubuljica pa sam primetio i ove sitne,vec 8 dana imam tu bubuljicu i nikako da prodje..ako ne prodje za par dana stvarno cu pomisliti da su kondilomi ali ovo mi daje nadu da mozda ipak nisu....