Antibiotici pogoršavaju simptome urniarne infekcije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

BibaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 01, 2016 8:27 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Antibiotici pogoršavaju simptome urniarne infekcije

Post od BibaM »

Još jedno pitanje: ja na ovom forumu još nijedan odgovor lekara nisam videla. Da li je to samo kobajagi? Sve mi se čini da se samo ljudi međusobno savetuju, ali nijednog md nema ni u najavi.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Од тога што не верујеш да нешто не може да ти помогне такође немаш ништа. Још ћу само да ти напишем да сам имао цисту у једњаку и ослободио сам се ње баш уз помоћ петролеја за осветљење.
BibaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 01, 2016 8:27 am

Post od BibaM »

Zar ovo nije forum za savete lekara? Što se tiče alternative, nisam protiv. Pronašla sam mnoge alternativne lekove doduše ne za Trigonitis, nego za donekle sličan intersistijalni cistitis, i sve koje sam uspela da nabavim sam probala. I ništa. Na nekima još radim nadajući se odloženim rezultatima ali nema čak ni poboljšanja.
Što se tiče lugola, njega je veoma teško naći a i ne daju ga bez recepta. Pronašla sam neki preparat na bazi joda za štitnu, ali nažalost, neki dodatni suplement kod ljudi sklonih migrenama izaziva napade i naravno-to se i desilo.
Petrolej... ne znam. Svi izvori kažu da je visoko toksičan, pa nisam pametna. nije baš da se prodaje u nekoj jestivoj varijanti, ljudi te gledaju kao da nisi normalan kad pitaš za tu opciju. Prosto, ti alternativni lekovi su jako teško dostupni.
Probala sam neke druge, jabukovo sirće, kurkuma, čajevi razni, specijalna dijeta... zasad nema promena.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ја пијем онај најобичнији петролеј за осветљење. Важно је да је безбојан и бистар.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Наравно. Ако лекари сазнају да си пио камилицу без њихове дозволе, одмах је то узрок неделотворности њихових "лекова".
Odgovori