Prepuciom plastika (ako se tako pise)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Prepuciom plastika (ako se tako pise)
Pozdrav, imam 18 godina i fimozu ceo zivot za koju nisam znao do skoro. Trazeci po internetu resenje za taj problem naisao sam na u naslovu pomenuti pojam (prepuciom plastika) kao bolje resenje od obrezivanja koje mi je urolog preporucio...Medjutim nigde nije tacno objasnjenje sta je to tacno. Ne zelim da idem pod noz tako lako, tako da trazim svako moguce resenje. Znaci, da nebi doslo do prozivanja da ima milion tema, mene ne zanimaju resenja za fimozu koja sam vec citao na ovom i jos par foruma vec konkretno gore pomenuti pojam. Hvala unapred! 

Re: Prepuciom plastika (ako se tako pise)
Tu se kožica samo minimalno secne sa ciljem da se proširi. Znači ne uklanja se kao kod klasičnog obrezivanja, ili se minimalno uklanja.
Probaj lečenje sa steroidnim kremama i rastezanjem
Re: Prepuciom plastika (ako se tako pise)
Pozdrav, hvala na odgovoru. Sa rastezanjem sam krenuo pre par dana, nadam se da cu uspeti. Sto se tice gore navedenog, posto vidim da se razumes, jel to delotvorno i jel stvarno bolji nacin za resavanje fimoze od obrezivanja?Dejanbg napisao:Tu se kožica samo minimalno secne sa ciljem da se proširi. Znači ne uklanja se kao kod klasičnog obrezivanja, ili se minimalno uklanja.