Problemi sa spermatozoidima?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 15, 2016 11:46 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Problemi sa spermatozoidima?
Imam 40 godina, vec 5 godina (dakle od 35-e), imam problem sa slabim mlazom prilikom ejakulacije. Sad ne znam kako da objasnim ali bukvalni je mlaz kao kada iz sprica JAKO lagano izguravate vodu sa tim sto su spermatozoidi jos i grupisani. Dali treba da budem zabrinut? Hvala
Re: Problemi sa spermatozoidima?
ponekad sperma samo izleti dok se nekad lenjo ispusta u malim kolicinama... po pravilu, prva kolicina se ispuata u letu, a sve ostale sve sporije i po manje... dobar tok sperme znaci da je reproduktivno zdravlje u odlicnom stanju.,, ako se i prvi mlaz ispusta polako znaci da je sperma previse gusta, a uzrok tome moze biti apstinencija, infekcija, hladnoca, pocetak prostatitisa, ali u svakom slucaju je odlican razlog da posetits lekara.,, nikako se nemojte oslanjati na to.. da to ide s godinama ili da ce proci samo od sebe jer gustina i stanje sperme nemaju nikave veze sa godinama...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Највероватније имаш упалу простате.
-
- Novi član
Hvala svima. Da dodam da ne osecam nikakve tegobe i da je pre 5 godina bilo normalno, sto bi se reklo kao kad sam imao 20.
Ako nemam tegobe jer moguce da je ta upala i jel mogu da trajke 5 godina bez tegoba?
Ako nemam tegobe jer moguce da je ta upala i jel mogu da trajke 5 godina bez tegoba?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Поздрав и теби!Inostranstvo napisao: Aco
Pozdrav
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Могуће је ако је блага упала па се симптоми тешко примећују.Mikica12 napisao:Hvala svima. Da dodam da ne osecam nikakve tegobe i da je pre 5 godina bilo normalno, sto bi se reklo kao kad sam imao 20.
Мислим да ти је најједноставније да неколико месеци пијеш дневно по две капсуле овог препарата: http://.rs/Biljni-ekstrakti ... xcell.html
-
- Novi član
Koliko je bezbedno da ga pijem na svoju ruku?aaaca napisao:Могуће је ако је блага упала па се симптоми тешко примећују.Mikica12 napisao:Hvala svima. Da dodam da ne osecam nikakve tegobe i da je pre 5 godina bilo normalno, sto bi se reklo kao kad sam imao 20.
Мислим да ти је најједноставније да неколико месеци пијеш дневно по две капсуле овог препарата: http://.rs/Biljni-ekstrakti ... xcell.html
Kako tako blaga upala moze da utice na mlaz sperme?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па више није блага упала чим осећаш озбиљне проблеме.
Прочитај састав препарата па сам закључи да ли је безбедно да га пијеш на своју руку.
Прочитај састав препарата па сам закључи да ли је безбедно да га пијеш на своју руку.