Iskustva Cirkimcizije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Gusto
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2016 9:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Iskustva Cirkimcizije

Post od Gusto »

Evo mog iskustva,danas sam operisan ( fimoza ) iako imam 34 godine. Iskustvo uzasno. Na nagovor radim lokalnu,ne osetim ubode oko glavica i pomislim uff super nista nece boleti.Ali sledeceih 5,6 uboda u koren osetim i te kako tolik oda sam se preznojao. Ok prodje i to,doktori kroz salu pricaju o iskustvima njihovim sa letovanja zimovanja,odjednom osetim ostar bol ,i kazem da me boli,oni ubodu jos dve injekcije,bol se smanji ali idalje traje( to se sve desava dok su spaljivali ranu cini mi se).I narednih 5 minuta uzas,bol mucnina ,tolika da sam hteo da pobegnem sa kreveta drzali su me svi tamo polivali vodom,jedva se zavrsila interevencija.NAjgore iskustvo koje sam mogao da imam.
Danas ceo dan bolovi,javila mi se jedan polu erekcija cini mi se cak ni polu vec 1/5 erekcije i bol kao da me je neko ubo nozem direktno u njega.Tak oda ocekuje me verovatn oteska noca prepuna erekcija i narednih 10 dana patnje. Inace radio sam u privatnoj ordinaciji.Mali je sada u fiseku,zamotan ,glava viri,konci na sve strane...jedan uzas eto toliko.Ako ne morate ne radite:) Ali ako morate ne znam sta da vam kazem ,mozda budete srecne ruke:)
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Iskustva Cirkimcizije

Post od _david_ »

pa sto nisi trazio totalnu anesteziju , uspavaju te odrade posao za 10,15 min i budis se posle 40 tak minuta... ja sam isto obrezan, probleme nikakve nisam imao...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Да је радио тоталну анестезију код тих ликова, вероватно више не би био жив.
Gusto
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2016 9:50 pm

Post od Gusto »

3 noci prolaze polako:) Ubise me erekcije ,kazu da ce kasnije biti bolje ali za sada nema spavanja:) Ne znam kakvo je vama iskustvo sa oporavkom ,ali kod mene je zajebano!
Citao sam ovde da neki vec posle 4 dana normalno idu na posao i rade sve ali cini mi se da kod mene to nece biti slucaj
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Постоје неки препарати брома који привремено заустављају могућност ерекције.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

brate tebi kao da je mesar radio hiruski zahvat...
Odgovori