Postovani,
u maju prosle godine sam umislio da mi se kosa proredila i da opada, i na svoju ruku sam koristio Alpecin sampon C1, verovatno vise radi placebo efekta. Elem, posle tih mesec dana koriscenja pojavio se nesnosan svrab koze glave bez peruta ili opadanja kose. S vremena na vreme se smiri, ali evo opet se vratio. Koristio sam Eucerionov sampon za osetljivu kozu glave i u jednom periodu "homemade" pravljeni sampon, zasnovan na AD kapima, ricinusovom ulju, tecnom pantenolu etc. Zanima me da li mozete da mi predlozite neki preparat/lek ili dobrog dermatologa u Beogradu ? Mozda je tema reduntantna , ali vidim dosta podeljenih misljenja i komentara, pre svega na konto dermatologa u gradu.
Hvala unapred.
svrab koze glave
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: svrab koze glave
Само те сврби?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 07, 2016 8:42 pm
U sustini, da. Cas teme, cas napred, pa oko zulufa i tako u krug. Koliko sam mogao da primetim, nema crvenila,bubuljica ili opadanja. Samo jako iritantan i ponekad prilicno intenzivan svrab.
Možda je neka alergija, pokušaj prati najobičnijim domaćim sapunom, ako ga nadješ kod neke babe na selu.
Pozdrav i svako dobro
Pozdrav i svako dobro
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Па то би могло да буде од пречестог прања. Међутим, ако се свраб брзо помера онда је вероватно од нерава. Можеш да пробаш да пијеш витамин Б6 око 150-250mg дневно, месец-два. Препорука је за марку NowFoods.