Dobar dan svima, pre svega.
Evo o cemu se radi: u poslednje vreme sam imao dosta problema sa peruti. Promenio sam sve moguce sampone, na kraju sam koristio i onaj najprostiji od breze, ali problem je ostajao isti. A onda sam se pre dva meseca preselio u Francusku i tu stvari pocinju da se komplikuju

. "Peruti" je bilo sve vise dok moja devojka nije primetila da imam pecate gde mi se ljusti koza po celoj glavi. Tome je prethodilo jedno 10ak dana svraba, ali u tom periodu jos nismo primetili te pecate. Pitanje je da li je to seboreja, posto sada vise nema svraba i ti pecati nisu crveni, ili sam sam sebi napravio rane po glavi od cesanja (sto je manje verovatno). Hteo bih da napomenem da sam se u Srbiji redovno bavio sportom, dok ovde za to nemam toliko vremena - dakle kosa mi je u proseku cistija nego sto je bila. Kupio sam ovde Head and Shoulders sampon po preporuci prijateljice koja kaze da joj je on, za razliku od onog koji prodaju kod nas, pomogao i trudim se da ne perem kosu na manje od dva dana.
Ukoliko imate iskustva sa necim slicnim, bio bih zahvalan na svakom savetu. Pocece ljudi da me izbegavaju po ulici, pomislice da imam sugu neku