Kratak frenulum!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
nm_kg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2016 5:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Kratak frenulum!

Post od nm_kg »

Zdravo,imam 17 godina i mislim da imam problem sa kratkim frenulumom.Citao sam dosta o tome na ovom forumu ali i dalje nisam u potpunosti siguran.Sto se tice mene ja mogu prevuci kozu preko glavica ali imam osecaj zatezanja u delu gde je frelum i malog bola(verujem da je to zbog zatezanja) nisam hteo da pokusam da zategnem vise jer sam se plasio od pucanja.Hteo sam da pitam ljude koji imaju iskustva sa tim da li je intervencija bolna posto smatram da cu morati da "produzim" frenulum?Takodje sam gledao klipove na YouTubeu i video sam kako to izgleda pa se pitam da li ostaje oziljak?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Kratak frenulum!

Post od _david_ »

uput, i kod urologa.... dobices lokalnu anesteziju, uklonice ti frenulum dok kazes piksla... i gotova prica
MakeItHappend
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 08, 2014 12:30 am

Post od MakeItHappend »

Baš tako, lokalna anestezija, malo neprijatnosti samo dok bocne a dalje ništa ne osetiš, ja sam uradio uklanjanje frenuluma u sredu , i sad čekam da konci otpadnu i da vidim kako će to zarasti, inače posle dva dana nemaš ni osećaj da si imao intervenciju :D. Ako te muči frenulum reši to što pre da nemaš problema u budućnosti 8) 8)
" Onaj koji odustaje nikada ne pobeđuje; onaj koji pobeđuje nikada ne odustaje. "
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Осим ако секиром мало не омаши...
Odgovori