Posle duzeg periodaolaksanja tegoba sa prostatom ipak nije sve proslo-ima li sanse da mi neko pomogne svojim iskustvom. Doktor kao da je u corsokaku a i meni dosadilo da idem-u podnosljivim je granicama pa teram.
AMER cajem sam resavao upalu prostate al cim se malo prehladim opet pocnu tegobe a i kad imam dobar sex (malo duzi-recimo) a ne da sto pre odradim dolazi do ponovne upale.Tesko da uregulisem tako seks da nemam problema-a i kako da se ne prehladim-napominjem da mi se to lako desi-probao sam neke biljne lekove i multivitamine da ojacam organizam al pocela alergija da izlazi po telu kao urtikarija?? Doktor rekao da prekinem.
Mislim da bas vodim racuna al tesko mi je-inace na poslu sedim 8 h sto ne mogu da promenim a osecam da mi ne odgovara-tegobe su jace.
DALI JE PROBLEM AKO CESCE PIJEM AMER CAJ????
prostata-amer caj
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 19, 2006 8:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: prostata-amer caj
vasa napisao:Posle duzeg periodaolaksanja tegoba sa prostatom ipak nije sve proslo-ima li sanse da mi neko pomogne svojim iskustvom. Doktor kao da je u corsokaku a i meni dosadilo da idem-u podnosljivim je granicama pa teram.
AMER cajem sam resavao upalu prostate al cim se malo prehladim opet pocnu tegobe a i kad imam dobar sex (malo duzi-recimo) a ne da sto pre odradim dolazi do ponovne upale.Tesko da uregulisem tako seks da nemam problema-a i kako da se ne prehladim-napominjem da mi se to lako desi-probao sam neke biljne lekove i multivitamine da ojacam organizam al pocela alergija da izlazi po telu kao urtikarija?? Doktor rekao da prekinem.
Mislim da bas vodim racuna al tesko mi je-inace na poslu sedim 8 h sto ne mogu da promenim a osecam da mi ne odgovara-tegobe su jace.
DALI JE PROBLEM AKO CESCE PIJEM AMER CAJ????

U apoteci kupite prosta meto tablete. koristite ulje bundeve u salati
i kupite u apoteci tablete cinka 30 mg.Vozite biciklu/
Gladovanje moze da spasi zivot
ali uslov je iskljucivo pod kontrolom lekara
i nikako 42 dana odmah pocinje se:
prvo 24 h gladovanje jednom u nedelji
posle 48 h pa 3 dana 9 dana
uz 1,5 do 2l vode bez sokova samo voda.
ali uslov je iskljucivo pod kontrolom lekara
i nikako 42 dana odmah pocinje se:
prvo 24 h gladovanje jednom u nedelji
posle 48 h pa 3 dana 9 dana
uz 1,5 do 2l vode bez sokova samo voda.
zbunjen
neznam zasto sam tek sada dobio poruku na mail da imam odgovor al u svakom slucaju se zahvaljujem al mi nije jasno kako kad voznju biciklom ne preporucuju-i doktori i ovde sve sto sam citao-ja vec 2 godine ne vozim bicikl-dali mozes da objasnis-tu preporuku?