Bol predelu levog testisa i prepone?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 10, 2013 3:56 pm
Bol predelu levog testisa i prepone?
Bol u testisu ne mogu bas tacno da lokalizujem. Boli me negde iznad levog testisa blizu prepona, pa i samih prepona i sa donje strane testisa. Iznenada me zigne, a bol se javlja i na dodir (i dan danas me boli to mesto kad pipnem). Bol iznad levog testisa se javlja i posle ejakulacije. U preponi povremeno osetim vibracije, kao da mi nesto prostruji kroz nogu. Pre nego sto su se javili svi ovi bolovi osecao sam povremeno blagu neprijatnost u donjem delu stomaka ispod pupka sa leve strane. Sad me stomak zagolica i uvuce se kad prstom predjem preko njega (ili kad usmerim mlaz od tusa prema stomaku). Ne znam da li stomak ima neke veze, ali napomenuo sam to za svaki slucaj. Otisao sam na pregled kod urologa i rekao mi je ne dizem nista tesko i da je sve u redu. Nisam primetio da mi dizanje tereta smeta. Primetio sam da se bol pojacava kad vozim bicikl i kad duze putujem u farmericama. Na testisima nemam nikakvih izraslina niti izrazenih vena, normalne su velicine. Dao sam da se pregledaju krv i urin i nalazi su bili uredni. Malo mi je i hod otezan, boli me ta leva prepona. Mozda sam istegao neki misic, ali sto onda bol ne prolazi? Da li treba da uradim jos neke testove tipa ultrazvuk, kolor dopler...? Googlao sam i jedino sto sam nasao je varikocela. Da li moze to da bude?
Re: Bol predelu levog testisa i prepone?
Прекини да носиш тесне панталоне и гаће и привремено да возиш бицикло.
Ако хоћеш да се комплетно анализираш, препоручујем ти да у Балансмедици одеш на ирисдијагностику или/и АМП анализу: http://www.* REKLAMA */usluge/irisdijagnostika односно http://www.* REKLAMA */usluge/amp- ... -organizma.
Ако хоћеш да се комплетно анализираш, препоручујем ти да у Балансмедици одеш на ирисдијагностику или/и АМП анализу: http://www.* REKLAMA */usluge/irisdijagnostika односно http://www.* REKLAMA */usluge/amp- ... -organizma.
-
- Novi član
Vise ne nosim pantalone skoro uopste. Prestao sam da nosim i tesan donji ves, kao i da vozim biciklu. A i nisu mi tesne pantalone posto sam dosta mrsav, pa mi svaka stvar stoji siroko. Imam ceste erekcije, narocito kad putujem i uopste dok sam u sedecem polozaju pa se tada javi pritisak na predeo pantalona oko testisa. Ja mislim da mi zato smeta, ne znam ako gresim nek me neko ispravi. Cuo sam i ranije za te metode dijagnostikovanja oboljenja, samo sam bio malo sumnjicav u njihovu preciznost. Moracu da probam neku od njih, nema mi druge. Hvala na savetu.
Колико се сећам нису скупе. Исисдијагностика је око 3.000 динара, а она друга око 2.000 динара. Данас су то веома усавршене методе. За ирисдијагностику је потребан само квалитетан и пажљив дијагностичар јер је метода веома стара и испробана.
Koliko imas godina Marko?
Imas li seks i kakva je reakcija posle seksa?
Imas li problem pri mokrenju-tanak mlaz--rasprskavanje okolo, pecenje pri mokrenju ili na kraju cudan osecaj?
Koliko dugo ti se to desava--i ako znas od kada-posle cega te prvi put pocelo boleti. Jel ujutru ides da mokris?
Imas li problem pri mokrenju-tanak mlaz--rasprskavanje okolo, pecenje pri mokrenju ili na kraju cudan osecaj?
Koliko dugo ti se to desava--i ako znas od kada-posle cega te prvi put pocelo boleti. Jel ujutru ides da mokris?
-
- Novi član
23 god, duze vreme nisam imao odnose. Bolovi su poceli otprilike pre 3 godine. Pri mokrenju mlaz je slab i rasprskava se. Desava se da kad mokrim ide mlaz i kaplje dole u isto vreme ili idu dva mlaza u pocetku pa se spoje u jedan. Kad zavrsim sa mokrenjem zaostane mokraca u kanalu. Trudim se da je izbacim koliko mogu i da osusim taj predeo oko glavica i kozicu, ali ne vredi posto mi se stalno desava da kasnije izadje i par kapi u gace, pa mi je stalno vlazan taj predeo sto nije dobro. Otvor na glavicu mi je stalno crven. Prvo sam mislio da je neka infekcija, pa sam uradio analize i nije pronadjena nikakva bakterija. Onda je verovatno neka iritacija od mokrace koja se zadrzava. Pece me kad mokrim, ali vrlo retko. Higijenu odrzavam koliko je god moguce, ali ne vredi. Idem ujutru da mokrim i u toku dana mokrim cesto. Kozicu mogu lako da svucem, ali mi se sve cesce desava da ne mogu da je vratim nazad preko glavica. I kad uspem da je vratim, to je samo delimicno. Nekad ne mogu uopste da je vratim, a nekad se kad je navucem preko sama odmah svuce. Poovremeno mi se posle ejakulacije jedan mali deo kozice naduje. Pri postizanju erekcije desava se da je srednji deo penisa uzi od ostatka penisa, ali se vrlo brzo izjednaci sa ostalim delom.vasa napisao:Koliko imas godina Marko?
Pejronijevu bolest bih iskljucio posto nema cvorica na penisu i nemam bolne erekcije. Penis se u poslednje vreme iskrivio na dole. Krivio se malo po malo, a sad stagnira. Inace, oduvek je bio malo zakrivljen. Od kad je penis poceo da se krivi imam problema da odrzim erekciju. U stojecem polozaju ne mogu uopste da odrzim erekciju, a u lezecem je situacija malo bolja, mada i tu nije kakva je bila.
Aids is your problem 

Из личног искуства мојим тестисима највише прија кад носим танге и у њих ставим неодијумски магнет али га наместим тако да ме не стеже.
Не обраћајте пажњу на то шта овај преварант испред мене пише. Украо ми је личне податке па се представља као ја уз малу разлику у имену.
И такође не обраћајте пажњу ако се мало посвађам сам са собом, имам дисоцијативни поремећај идентитета а мрзело ме да по овој врућини идем по терапију па нисам баш увек у винклу.
Али невезано за то ово за танге проверено ради а и занимљиво изгледа, често се посматрам у огледалу у њима и највише ми помажу ове што имају леопард дезен.
Али невезано за то ово за танге проверено ради а и занимљиво изгледа, често се посматрам у огледалу у њима и највише ми помажу ове што имају леопард дезен.
Ц ц ц ....
Otisao jan na pregled kod urologa we rekao michigan je ne dizem nista tesko my partner and i idet je sve you redu. Nisam primetio fordi michigan dizanje tereta smeta. Primetio sam nrrr se bol pojacava kad vozim bicikl i kad duze putujem you farmericama
buying rs gold
buying rs gold
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 1:41 am
Marko,sta si otkrio kao dijagnozu na kraju? Da li imas jos takve probleme?
nadam se da je marko vec sredio sve probleme do sada i da retko svraca ovde.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 21, 2016 9:46 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Marko, molim te javi šta je bilo, imam iste simptome.