More li mi neko pomoci? (LICE)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Milanos96
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 18, 2016 4:42 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

More li mi neko pomoci? (LICE)

Post od Milanos96 »

Pozdrav svima, znam da ovde ima mnogo postova o licu ali molio bih admina da ne obrise ovaj.
Zivim van Srbije i otkako sam dosao ovde ima vec godinu ipo dana imam problem sa bubuljicama na licu,u pocetku sam bio skroz isaran tackama po licu i skoro pre koji mesec mi se malo ocistilo ali je ostalo malo oziljaka, ali evo od pre par nedelja pocele su opet jako puno da se pojavljuju da je to neverovatno. Ne znam vise sta da radim probao sam razne prirodne metode pa kreme sto cuda i nista, zanima me da li neko ima iskustva s tim i moze da mi pomogne i da li da odem kod strucnog lica ako moze da mi pomogne, ne bih bas da trosim pare ako ne moze jer nisu ovde jeftini i strasno je pocelo da me nervira sto ne prestaju koza mi se masti koliko sam primetio ne znam kako da ih sprecim da izlaze vise i sta da uradim da uklonim tih par oziljaka ili moram na laser? P.S. imam 20 godina.
Hvala unapred
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: More li mi neko pomoci? (LICE)

Post od aaaca »

Постоји шанса да претерујеш са прањем лица па тако иритираш кожу. Ако то није случај онда је сигурно у питању храна у комбинацији са лошијом функцијом јетре. Мада ако једеш и пијеш превише хемијом затроване хране и пића, нема те јетре која може да одради посао. Дакле из исхране избаци хемију.
Milanos96
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 18, 2016 4:42 am

Post od Milanos96 »

aaaca napisao:Постоји шанса да претерујеш са прањем лица па тако иритираш кожу. Ако то није случај онда је сигурно у питању храна у комбинацији са лошијом функцијом јетре. Мада ако једеш и пијеш превише хемијом затроване хране и пића, нема те јетре која може да одради посао. Дакле из исхране избаци хемију.

HVALA PUNO
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Nazalost ishrana nece moci da resi proleme. Potrebna je dermatoloska terapija. Ukoliko nisi u mogucnosti da odes kod dermatologa javi se, posalji mi dobru fotografije lica, a ja cu pokusati da ti pomognem.

Pozdrav
Odgovori