Spazam misica nogu pred spavanje...

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
lela_scg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 27, 2011 5:02 pm

Spazam misica nogu pred spavanje...

Post od lela_scg »

Postovanje! Imam jedan za mene uzasan problem vec nekoliko dana... Prvo da kazem da sam od rodjenja u kolicima, imam cerebralnu paralizu. Po kuci se puzeci krecem, mama me cesto i seta onoliko koliko mogu... Moj problem je sledeci: Naime, ja vec danima kad legnem imam spazam nogu (najvise desne).. Noge mi se samo grce, na intervale grce pa opuste i to traje sve dok me ne uhvati san.... Preko dana nista, danju sam opustena al nocu za izludeti. Ne sanjam ruzne snove i ne mislim o nicemu sto bi me uzrujalo, ali eto misici samo ''rade''.

Sta da radim dragi moji?

I napominjem da nikad do sad nisam imala takvih problema pred spavanje do pre nekoliko dana.... P.S. imam 26 godina

HVALA VAM DO NEBA
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Re: Spazam misica nogu pred spavanje...

Post od Shomy »

Moras se konsultovati sa neurologom oko leka koji deluje sa opustanje misica. Eventualno porveriti kalijum.
Mislim da bi bilo neodogovorno sa moje strane da ti napisem naziv leka.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Spazam misica nogu pred spavanje...

Post od aaaca »

А да пробаш са сисаш Пантенол који производи Хемофарм? Пар дана по две пастиле дневно, а после по једну дневно. Мени помаже када се јаве грчеви у мишићима. Прочитај ово: http://*/index.html?stranica=s ... ici_grcevi. Само више не користим Галеникин Пантенол јер ми је одвратног укуса.
Odgovori