Dva pitanja, moze?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
GirlInLove
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 15, 2006 12:31 pm

Dva pitanja, moze?

Post od GirlInLove »

Prvo da pozdravim sve!
Danas sam saznala za ovaj forum!

Ovako... Juce kad sam isla da mokrim, kad sam se obrisala, na papiru je bila kao neka sukrvica, zapravo, nije ni sukrvica nego kao iscedak bledo roze boje. Malo sam prehladjena... ne znam da li je to od toga?
Nekoliko godina unazad imam belo pranje, mozda malo i pojacano, al' neki kazu da je to sasvim normalno... Jednom sam imala problema sa peckanjem prilikom mokrenja, al' to je trajalo dva dana, pila sam uvin caj nekoliko dana i to je prestalo. Ovako je sve ok...
Imam 21 godinu i redovne sex. odnose, a pri svakom odnosu sam poprilicno vlazna, bukvalno tece iz mene... Ne znam da li je od tog belog pranja, uzbudjenja ili onog treceg. Molim vas recite mi... ja sam totalno neupucena! :-?

I jos nesto. Kad god smo decko i ja pokusali sex s kondomom, nista nisam osetila, kao da "nije u meni" a poslednji put me mnogo zuljalo pa smo morali prekinuti. :cry:

Unapred hvala i pozdrav!
GirlInLove
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 15, 2006 12:31 pm

Post od GirlInLove »

Pa jel meni niko nece da pomogne? :cry: :( :cry:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pomoc je samo u savetu - idite na ginekoloski pregled ODMAH.

Pozdrav.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori