Za Problematichnog i ostale - operacije fimoze!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Za Problematichnog i ostale - operacije fimoze!

Post od Ka1 »

Ovo je link koji sam jos pre vise od godinu dana kada sam se interesovao dobio od Filipa. Znaci, SVE je u slikama, pre operacije, posle operacije, godinu dana posle, dve godine posle... lik je odvratan, izgleda da je peder i ima nekih zaista ogavnih slika ali sto se tice slika same operacije - ovo je MUST HAVE.

http://woofaboomus.ngender.net/penis1.html
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Problematichan »

Ovo je neka pedercina ali nema veze. Uglavnom prva strana sajta je gotovo identican problem kao moj ako ne i isti, znaci taj stepen fimoze, s tim sto mi se cini da je kod mene taj prsten koji suzava dosta visoko postavljen gore pred sam kraj glavica. Nisam ukapirao da li je on zeleo da se skroz obreze ili da mu ostane nesto kozice ali nije bilo moguce, ali sam ukapirao da je popio 4 inekcije u penis od cega sam se uplasio (a sto sam video na jos jednoj slici 4-5 tackice na korenu pretpostavljam da je od inekcije). Vidim da je totalno bezbolno kako on kaze i da je radjeno laserom znaci nema onaj zvuk cik-cak secenja skalpelom. Slab mi je engleski a on pise i nekim slengom nepoznatim, pise valjda da nije imao bolove posle operacije ali da je imao bas veliki otok sa leve strane i ispod penisa, nisam nasao koliko dugo je trajao taj otok nisam procitao nista ni o preosetljivosti. Ako imas neki detaljniji prevod baci ga ovde mozda sam nesto propustio ili lose preveo ili ukratko prepricaj njegovu pricu ako znas bolje engleski.
Help please!
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Od injekcija u penis još niko nije umro (sem ukoliko naravno nije bio ubrizgan otrov :lol:, ali tebi će da daju anestetik).
U svakom slučaju je besmisleno davati opštu anesteziju kada se penis lako anestezira lokalno bez ikakvih posledica.
Igle za anesteziju penisa su vrlo tanke (tzv. insulinske igle, koristile su se do skoro kada su pacijenti davali sebi insulin iz šprica, danas su svi uglavnom na penovima, ali dobro, to je druga priča).

Ti samo lezi i opusti se, sama operacija je najmanji problem. Kako piše na koricama Autostoperskog vodiča kroz galaksiju DON'T PANIC
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Filip napisao:Od injekcija u penis još niko nije umro (sem ukoliko naravno nije bio ubrizgan otrov :lol:, ali tebi će da daju anestetik).
U svakom slučaju je besmisleno davati opštu anesteziju kada se penis lako anestezira lokalno bez ikakvih posledica.
Igle za anesteziju penisa su vrlo tanke (tzv. insulinske igle, koristile su se do skoro kada su pacijenti davali sebi insulin iz šprica, danas su svi uglavnom na penovima, ali dobro, to je druga priča).

Ti samo lezi i opusti se, sama operacija je najmanji problem. Kako piše na koricama Autostoperskog vodiča kroz galaksiju DON'T PANIC
Jao vi Doktori :) ja kad pomislim na injekciju u debelo meso strah me hvata a kamoli pa u penis pa jos ne jedna nego 4 komada :o . Dobro razumem da ce odmah od prve injekcije da mi utrni penis pa ostale tri necu ni da osetim sto me kobajagi malo tesi :-? . E jesam kukavica :oops:
Help please!
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Traži da ti daju neki bensedin ili tako nešto pre operacije da se smiriš. Lezi i opusti se. Kažem ti - od tih injekcija niko nema neke posledice /osim ako nije alergičan na lidokain/. Dakle, kada dođe red da se operišeš - samo lezi i opusti se.
DON'T PANIC
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Filip napisao:Traži da ti daju neki bensedin ili tako nešto pre operacije da se smiriš. Lezi i opusti se. Kažem ti - od tih injekcija niko nema neke posledice /osim ako nije alergičan na lidokain/. Dakle, kada dođe red da se operišeš - samo lezi i opusti se.
DON'T PANIC
Ma ne treba ispascu devojcica. Stegnem zube tih tri sekundi dok daje inekciju i toliko. Nego imam jednu informaciju za koju nisam bio siguran da je tacna. Kad sam bio mali naime kada sam imao oko 5-6 godina secam se da sam isao kod doktora da mi sredjuju fimozu i secam se da me je nenormalno bolelo jer je valjda bilo bez anestezije. Pitao sam danas kevu sta su mi radili ona mi je rekla da se ne seca tacno ali da su me samo malo secnuli i da je to trajalo 5-10 min da bi mogao da prodje glavic i kaze da je uspelo, stavljao sam neke kapi na glans da bi to moglo da ide lakse nesto kao vazelin pretpostavljam ali da se glupa fimoza povratila ili sta vec. :x Ne znam o kakvoj intervenciji se radilo jer nisam nosio konce niti su izvrsavali cirkumciziju i zato se pitam sta da radim da li da secem sve ili ne...
Help please!
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Jel zna neko kakva je to intervencija koju sam opisao?
Help please!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Moram da primetim nesto. Ti ne da filozofiras nego je to nesto nenormalno! Imam utisak da namerno tracis vreme doktorima sa foruma. Besomucno postavljas milion pitanja na koja uglavnom vec ima odgovora i samo pitas, pitas, pitas i ne pokazujes nikakve ambicije da to vec jednom uradis! Stvarno ne razumem, do sada si nebrojeno mnogo puta mogao da odradis tu smesnu operaciju, da se oporavis i da vec uveliko jebes nesto. :lol:

Ovo zaista nije napisano ni iz kakve maliciozne namere samo da znas! Ovo je samo moje zapazanje!

Peace! :D
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Osim Filipa ne vidim da mi je odgovorio neki drugi doktor. Ok to je tvoje misljenje a operaciju cu uraditi krajem januara ili pocetkom februara jer hocu da lepo provedem novogodisnje praznike bez ustezanja i zavoja. Ne filozofiram nista samo pitam ono sto ne znam, a na ovo pitanje nisam nasao odgovor nigde, dakle pitanje i daje stoji do janura i februara ima vremena a zasto da se ne raspitam do tada sve sto me zanima.?
Help please!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Ok, s' obzirom da smo ranije imali neke nesporazume drago mi je da se nisi naljutio jer zaista nisam imao nameru da te isprovociram!

Eto vidis, ponovo odlazes... a raspitujes se o ovome bar nekoliko meseci... ne vidim cemu toliko odlaganje... imam utisak da je neces ni raditi... ali dobro, tvoja stvar...

I najvaznije... umesto da pitas sve lekara kod kojeg bi uradio operaciju ti pitas ovde, danima... to je bezveze... najbolju informaciju ce ti dati onaj ko ti bude radio...
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Ka1 napisao:Ok, s' obzirom da smo ranije imali neke nesporazume drago mi je da se nisi naljutio jer zaista nisam imao nameru da te isprovociram!

Eto vidis, ponovo odlazes... a raspitujes se o ovome bar nekoliko meseci... ne vidim cemu toliko odlaganje... imam utisak da je neces ni raditi... ali dobro, tvoja stvar...

I najvaznije... umesto da pitas sve lekara kod kojeg bi uradio operaciju ti pitas ovde, danima... to je bezveze... najbolju informaciju ce ti dati onaj ko ti bude radio...
Ja i nisam dosao da bih ulazio u konflikte sa drugima imam mnogo svojih problema da bih pravio nove. Ne odlazem nista samo planiram kako sam i zamisljao da bih odlozio nesto morao bih da postavim prvi rok za to a moj prvi rok je kraj januara ili pocetak februara jer sam nasao da je to idealan period za operaciju. A uradicu to jer moram, i da to je moja stvar u pravu si. A imam milion pitanja i potpitanja da postavim iz prostog razloga jer se uzasavam bolnice iz licnog razloga za koje ne bih pricao ovde a da smaram doktora tim pitanjima verovatno bi me oterao u pm ili bi mi odsekao ceo penis zato se i obracam ovde valjda je za toliko jasno smatram da se ovde moze pitati nesto u slobodno vremr a za sta ne bih trebao da tracim radno vreme doktora... toliko.
Help please!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Ma sve ok... osim za "tracenje" vremena doktoru... to ti je veoma los pristup...
Odgovori