upala beshike?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
an
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 15, 2006 7:03 pm

upala beshike?

Post od an »

Kao mala stalno sam imala problema sa upalom beshike, skoro svake zime sam prehladjivala.. Medjutim nijedna upala nije bila strashna, mislim da su to bile samo blage upale. Odavno nisam imala upalu beshike, bar od kako sam pochela da dobijam menstruaciju. Prije manje od mjesec dana, prehladila sam. Nisam otishla kod doktora ali po poznatom "starom osjecaju" znam da je upala u pitanju? Uchestalo mokrenje svako malo; pojava krvi i jaki bolovi pri mokrenju, i naravno prvog dana neprestalni osjecaj da mi se mokri. Drugi dan mi je bilo bolje, a nakon par dana opet su mi se vratili bolovi i krv, shto je opet trajalo samo taj dan. Sad mi je dobro, ali mislim da nisam skroz ozdravila.

Moje pitanje je sledece: da li upala beshike mozhe da ima uticaja na menstrualni ciklus? Menstruacija mi kasni 10 dana, i zanima me da li to ima veze sa upalom?
Odgovori