Maske za jako masnu kozu?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Maske za jako masnu kozu?

Post od fedja »

da li ste imali neka iskustva sa maskama za jako jako masnu kozu?
koliko sam skuzhio, te maske su uglavnom na bazi gline i stavljaju se posle pilinga... ili gresim?

i da li znate da li smem koristit maske na bazi gline jedanput nedeljno po leti (kod mene je leto)?

cao
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

maska za masnu kozu

Post od mirja »

:D 4-5 aspirina "bajer" izdrobi sitno i pomesaj sa malo destilovane vode masa treba da bude gusca i 2puta nedeljno nanesi na dobro ocisceno lice.
Maska se drzi od prilike 15 do 20 minuta i ispere sa mlakom vodom.
Za sada se kod mene pokazala jako efektivna i stvarno mi pomaze. Zatvara pore i cisti ih dubinski koza je cista fina i glatka i nemasti se sto je najvaznije! :wink: :wink: pozdrav
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Post od fedja »

hvala mirja... cuo sam za ovu masku... probacu je
a da li ima neka koju mogu da kupim da je dobra za jako jako masnu kozu koju mogu da koristim posle pilinga 1 nedeljno po leti?

chuo sam za neke freemanove maske... ne znam kakve su one

pozdrav i hvala josh jednom
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nenna »

Freemenova maska od gline i avokada, nju su mi stavljali u jednom salonu kad sam isla na mehanicko ciscenje i tretman lica, pa je vec par puta nabavljam i za kucnu upotrebu. Odlicna je kad iskopam lice, jako brzo sanira posledice rucnog rada. A osnovna namena joj je dubinsko ciscenje, ne sadrzi nikakve agresivne materije, pa ne vidim zasto ne bi smela da se koristi i leti.

Ima je u Lilly-u. Poslednji put je bila oko 400 i nesto din, ali je veliko pakovanje, dugo traje.
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nenna »

Tek sad vidim da nisi u Srbiji :-?
Odgovori