Testeri za Vichy i Avene

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Testeri za Vichy i Avene

Post od nenna »

Jel zna neko gde mogu da se nadju testeri za Vichy i Avene proizvode u Beogradu?

Meni su dali tester za Vichy-evu, čini mi se, Termal Fix kremu kad sam kupila Normderm kad se tek pojavio kod nas na tržištu, ali ne znam gde mi je taj tester.
Da li može da se dobije tester u nekoj apoteci, bez da se prethodno kupi neki od Vichy i Avene proizvoda? Koliko sam ja videla i tražila po gradu, niko nema Avene testere. :-? A glupo mi da dam 1500 dinara za kremu koja mi možda ne odgovara.
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

Srbija...

Ja za sve sto sam kupio, nazalost, nisam imao mogucnost da prethodno dobijem/nadjem testere. Dal ovi po apotekama nose kucama, ili se toliko razgrabi brzo, ili uvoznici ne snabdevaju redovno, tek nisam imao tu privilegiju da bilo sta probam, pre nego li kupim. Poor me :P Jedino sam probao Vichy gel za pranje lica prvo, posle ga nisam ni kupio, a za Normaderm sam nasao testere nakon mesec dana upotrebe kreme :lol:
Odgovori