Zdravo, ja sam majka dve devojcice od 6 i 4 godine. Cesto se razboljevaju jedna od druge.Obe idu u vrtic.
interesuje me cime bih mogla da im ojacam imuni.
One obozavaju salate, voce, med, cedim im sokove na sokovnik od svezeg voca i povrca i to im nije dovoljno. Piju cak i kozje mleko sa medom. Jedva sastave dve nedelje u vrticu, cim zahladni.
Interesuje me cime moze da se pojaca imunitet .
Unapred zahvalna zabrinuta mama.
Jacanje imuniteta kod dece
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 26, 2006 2:15 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 11:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kakva im je krvna slika?
Mi smo porodicno zadovoljni programom CaliVita ( www.calivita.com ).Moj sin je beba, pa pije njihove kapi-infant formula, otkad ih pije nosic nije procureo, a do tada stalno. Imaju proizvode u zavisnosti od uzrasta i potreba. Kombinacija je dobra, a iskoristljivost maksimalna. Dobrog su ukusa i lako se podnose. Sve je maksimalno prirodno.
Nadam se da ce biti bolje. Srecno.
Mi smo porodicno zadovoljni programom CaliVita ( www.calivita.com ).Moj sin je beba, pa pije njihove kapi-infant formula, otkad ih pije nosic nije procureo, a do tada stalno. Imaju proizvode u zavisnosti od uzrasta i potreba. Kombinacija je dobra, a iskoristljivost maksimalna. Dobrog su ukusa i lako se podnose. Sve je maksimalno prirodno.
Nadam se da ce biti bolje. Srecno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 22, 2006 3:48 pm
Moja devojcica ima nepune dve godine i pije Revitu. Pocela je da pije sa nekih 4 meseca i pi je i dan danas. Dajemo joj Revitu standard, Revitu gvozdje i ponekad Revita oriblete. Ide u vrtic i nije bila skoro bolesna (da kucnem u drvo).
Vise o Reviti imas na www.*.
Vise o Reviti imas na www.*.