Trajna sminka

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
marija_nikolic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 01, 2005 8:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Trajna sminka

Post od marija_nikolic »

zanima me princip rada trajne sminke obrva,kao i gde se to moze sigurno dobro uraditi u beogradu,pa i cena ako je ko upucen
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Radi se na vise mesta dobro, probajte da se informisete kod Jovane Radovanovic na 3239110 jer je njoj to neko odlicno uradio
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
marija_nikolic
Novi član
Novi član

Post od marija_nikolic »

da li je ovaj telefon privatan ili je telefon nekog kozmetickog salona u kome radi ta devojka?bas mi je neprijatno da nekog privatno uznemiravam
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

to je telefon LPG centra, Jovana je moja bivsa studentkinj i slobodno se pozovite na mene, Ja sam Prim dr Gorana Isailovic i na Visoj medicinskoj skoli predajem dermatologiju i estetsku negu. Jovana je kao i sve moje devojcice izuzetno ljubazna i sigurno ce Vam pomoci. Mozete se javiti i mojoj asistentkinji Kristini koja isto sjajno radi trajnu sminku ali je nedavno imala porodicnu tragediju pa nije zgodno da je uznemiravamo bar jos neko vreme. S postovanjem Gorana Isailovic
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
marija_nikolic
Novi član
Novi član

Post od marija_nikolic »

Najlepse Vam hvala
Pozdrav
Marija
Odgovori