...u pitanju je moja mama,kojoj se pre 2 godine,psorijaza pojavila na licu,u predelu slepoočnice koja se graniči sa kosom.Tokom leta bi se povlačila,ali bi se tokom jeseni opet pojavljivala.međutim,problem je nastao pre 4 meseca,kada je obolelo mesto padom povredila,i od tada se ona naglo počela povećavati,da je sada već dostigla prečnik 2 cm,pritom je počela i gnojiti,...jako sam zabrinuta, da problem bude veći, ona zbog stida odbija posetiti lekara.Dijagnozu je još prvih dana utvrdio dr.Lalošević,koji je tada samo rekao,da se radi o psorijazi,i da bi to bilo najbolje operisati kod nekog dobrog plastičnog hirurga,što je meni bilo jako čudno,jer mi je poznato da se psorijaza ne operiše,već samo leči,odnosno zalečuje i drži pod kontrolom,koliko je to moguće.
Ovim putem,molim za savet,jer želim iznad svega nešto preduzeti po pitanju ove bolesti,...unapred hvala,...
opet psorijaza,...
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 05, 2005 11:58 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sa duznim postovanjem ali prvi put cujem da se psorijaza-operise Dr.Lalosevic je svetski priznat strucnjak , ali ovo..? Moje iskustvo kaze da se mora prvo postaviti stvarna dijagnoza , a ostalo ide posle toga.Moj sin je dobio terapiju -pilule Neotigason i mast Biosalik , razume se posle laboratoriskih ispitivanja krvi.Posle samo dva meseca na kapcima se sve ocistilo , kao i po telu.Jedina nus-pojava je bila povremeno zdebeljena i ispucala usta.Sad je psorijaza podnosljiva (delimicno po laktovima i kolenama)Znaci drzimo je pod kontrolu.Normalno moji ,,saveti,, ne znace da bez konsultaciju kod dobrog doktora ova terapija treba da se primenjuje kod svakog.
Pozdrav sa lepim zeljama
Pozdrav sa lepim zeljama