prolaktin-hitno pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
pustahija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 23, 2006 2:58 am

prolaktin-hitno pomoc

Post od pustahija »

bio sam kod urologa skoro, otkrivena mi je varikocel zatim streptokoka epidermidis u spermi i uradio sam hormonski test na FSH, testesteron, LH i prolaktin... Naime, to sam sve uraddio zbog problema sa potencijom i jos nekih bolova(vjerovatno uzroovanih varikoccelom)... Problem je u hormonima tj. u prolaktinu koji je povisen tri puta naime dozvoljeno je 50-300 a kod mene je 878.. Ovi ostali su u granicama, blize donjim granicama... E sad zbog cega moze biti povisen prolaktin i moze li on ovako poviseb uzrokovati neke tegobe??
dzejdi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:36 pm

prolaktin

Post od dzejdi »

Prolaktin je hormon stresa!
Zabrinut-jako
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 8:05 pm

Post od Zabrinut-jako »

Vidi koliko sam ja pitao doktora poslednji put kada sam bio kod njega a radi se dakle o endokrinologu , rekao mi je da kod muskarca ne bi trebalo dirati nista u vezi prolaktina dok je on ispod 1000, barem on kaze da najnovija istrazivanja kazuju da to nije kriticno toliko kod muslkarca.
Dakle napominjem da sam i ja imao malo veci prolaktin pa sam ga to pitao zbog toga.
Odgovori