Јеси ли ти читао о промаји на мом сајту: http://*/index.html?stranica=s ... je/promaja?
А о хладним стоплаима: http://*/index.html?stranica=s ... ala_hladna?
Ајд напиши шта све једеш.
Crvenilo na butini i izazivanje svraba
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: Crvenilo na butini i izazivanje svraba
dorucak, neki sendvic sa integralnim hlebom, sa malo majoneza salame i salate, pogacice sa cvarcima, musle ovsene sa brusnicom, ponekad jaja i ponekad domacu slaninu, burek sa malo sira, sardinu, tunjevinu, kefir, ponekad paradajz (nikad salamu, ni sireve, nikad ljuto i kiselo, nikad biber i sirce).
Rucak, kuvano uglavnom, krompir sa piletinom, grasak, boraniju djuvec bez paradajza, sladak kupus sa junetinom, pasulj sa rebrima, NIKAD KUVANI PARADAJZ NI LJUTU PAPRIKU NI KISELE SALATE,
Vecera, slicno, plus proja, tost sendvic, kornfleks, kefir
NE PIJEM SOKOVE osim ponekad biterlemon, poneki pelinkovac, kafe 2 dnevno turske, caj kamilicu ili koprivu.
TO JE UGLAVNOM HRANA koja mi prija.
Rucak, kuvano uglavnom, krompir sa piletinom, grasak, boraniju djuvec bez paradajza, sladak kupus sa junetinom, pasulj sa rebrima, NIKAD KUVANI PARADAJZ NI LJUTU PAPRIKU NI KISELE SALATE,
Vecera, slicno, plus proja, tost sendvic, kornfleks, kefir
NE PIJEM SOKOVE osim ponekad biterlemon, poneki pelinkovac, kafe 2 dnevno turske, caj kamilicu ili koprivu.
TO JE UGLAVNOM HRANA koja mi prija.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Па Васо друже, нешто није у реду код тебе. Прво си написао да једеш мало саламе, а после пишеш "никад саламу". Најгоре је ако завараваш самога себе.
Елем,
интегрални хлеб - отров осим ако га сам правиш од брашна у коме знаш шта се налази,
мајонез - отров
салама - отров на квадрат
погачице - отров осим ако су баш баш домаће
мусли - дискутабилно, зависно од садржаја гљивица и њихових токсина
бурек - веома лош, осим ако је прави домаћи
конзервирана риба - ко ће га знати
пилетина - отров осим ако је сигурно гајена на старински начин
ђувеч - не ваља због зејтина а и због љуспица од паприке која може да иритира црева
ребра - ако су прскана ароматичним спрејом - отров
тост - отров осим ако га ти правиш од домаћег хлеба
битерлемон - баш си нашао шта ћеш да пијеш
Ето. Пријала ти или не, она не ваља.
Елем,
интегрални хлеб - отров осим ако га сам правиш од брашна у коме знаш шта се налази,
мајонез - отров
салама - отров на квадрат
погачице - отров осим ако су баш баш домаће
мусли - дискутабилно, зависно од садржаја гљивица и њихових токсина
бурек - веома лош, осим ако је прави домаћи
конзервирана риба - ко ће га знати
пилетина - отров осим ако је сигурно гајена на старински начин
ђувеч - не ваља због зејтина а и због љуспица од паприке која може да иритира црева
ребра - ако су прскана ароматичним спрејом - отров
тост - отров осим ако га ти правиш од домаћег хлеба
битерлемон - баш си нашао шта ћеш да пијеш
Ето. Пријала ти или не, она не ваља.
pa sad,
ako sam pojeo jedan sendvic nedeljno sa 2 ljuske salame, ne znaci da jedem salamu--jer oko mene ljudi jedu 200 grama salame za dorucak
malonez isto tako
pa ja ne mogu mleti brasno--bas
malo je onih koji to mogu--i opet ne znas od kakvog je zita--
pa zar pogacice sa cvarcima iz pekare nisu domace
ee ni musle--tj ovsane pahuljice ....kupim u zdravoj hrani--kako bi drugacije
kakav to burek--nije domaci--pekari ga prave kao i kod kuce zar ne
piletine bogami ni u selu ne mozes naci gajene na seljacki nacin
casa biterlemona, nedeljno nece me otrovati garant
itd---mislim aco da si mi preporucio da se vratim 200 godina nazad pa da mogu tako da se hranim,
Pa kako mislis da zive uopste ljudi oko tebe i mene--sta jedu--kako su i zivi uopste---????
ako sam pojeo jedan sendvic nedeljno sa 2 ljuske salame, ne znaci da jedem salamu--jer oko mene ljudi jedu 200 grama salame za dorucak
malonez isto tako
pa ja ne mogu mleti brasno--bas
malo je onih koji to mogu--i opet ne znas od kakvog je zita--
pa zar pogacice sa cvarcima iz pekare nisu domace
ee ni musle--tj ovsane pahuljice ....kupim u zdravoj hrani--kako bi drugacije
kakav to burek--nije domaci--pekari ga prave kao i kod kuce zar ne
piletine bogami ni u selu ne mozes naci gajene na seljacki nacin
casa biterlemona, nedeljno nece me otrovati garant
itd---mislim aco da si mi preporucio da se vratim 200 godina nazad pa da mogu tako da se hranim,
Pa kako mislis da zive uopste ljudi oko tebe i mene--sta jedu--kako su i zivi uopste---????
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па када ја могу онда би требало и остали да могу. А не живим на селу већ све купујем. И нисам марсовац мада ме неки називају Итијем.
Ако три дана за редом попијем нес кафу из кесице или аутомата, добијем оштећења коже која се месец дана регенеришу под условом да ништа друго токсично не поједем.
Ти мало ово мало оно, све у свему нездраво. То је твој живот друже па ради с њим шта ти је воља, а ја ти говорим шта не ваља и то не теоретски већ из личног искуства.
Од пића само воду која ти прија. Може понекад пиво.
Никакве индустријске мућкалице. Ништа из пекаре. Може бурек једном у пар месеци. Погачице из пекаре природне, ма дај молим те.
Најлакше је куповати месо по великим радњама а то је све смеће.
Купи обично бело брашно па прави обичан бели хлеб који се правио пре 100 година.
За здраву храну се мора човек добро да потруди. Шта да ти кажем. Уосталом најбоље видиш какво ти је здравље и да ли га поправљаш таквом исхраном.
Ако хоћеш савремено да живиш онда ћеш трпети савремене последице. Све има своју цену.
Ако три дана за редом попијем нес кафу из кесице или аутомата, добијем оштећења коже која се месец дана регенеришу под условом да ништа друго токсично не поједем.
Ти мало ово мало оно, све у свему нездраво. То је твој живот друже па ради с њим шта ти је воља, а ја ти говорим шта не ваља и то не теоретски већ из личног искуства.
Од пића само воду која ти прија. Може понекад пиво.
Никакве индустријске мућкалице. Ништа из пекаре. Може бурек једном у пар месеци. Погачице из пекаре природне, ма дај молим те.
Најлакше је куповати месо по великим радњама а то је све смеће.
Купи обично бело брашно па прави обичан бели хлеб који се правио пре 100 година.
За здраву храну се мора човек добро да потруди. Шта да ти кажем. Уосталом најбоље видиш какво ти је здравље и да ли га поправљаш таквом исхраном.
Ако хоћеш савремено да живиш онда ћеш трпети савремене последице. Све има своју цену.
Hvala tebi aco ali samo mislim da si prestrog, mozda jeste negde glavna greska, ali ja sam bas namerno iskreno napisao, da imas stvarno stanje, da moze moze i da se ne jede nista ali sam misljinja da moze i blazi oblik.
Ja tvoje savete uvek procitam i koliko dosta uvazavam, ali ne mislim da treba bas tako rigoroznu dijetu da koristim.
Uglavnom moj organizam mi daje signal ali ipak nesto malo nedostaje, pokusacu naci kljuc.
HVALAAAA marsovac:)
Ja tvoje savete uvek procitam i koliko dosta uvazavam, ali ne mislim da treba bas tako rigoroznu dijetu da koristim.
Uglavnom moj organizam mi daje signal ali ipak nesto malo nedostaje, pokusacu naci kljuc.
HVALAAAA marsovac:)
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Само препоручујем оно што и сам радим. Сва храна је затрована па треба избацити бар хемију.
Pa slazem se, ali treba i znati gde je ima gde ne i u kojoj meri.
Sta mislis o ishrani po krvnim grupama?
Sta mislis o ishrani po krvnim grupama?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Прилично сам сигуран да је исхрана базирана по крвним групама само замајавање народа, исто као и интолеранција.
Па можеш да будеш сигуран да хемије има у свим производима из продавница. Мислим да сам добро резимирао ту тему овде http://*/index.html?stranica=s ... je/ishrana и овде http://*/index.html?stranica=s ... /ishrana_2
Па можеш да будеш сигуран да хемије има у свим производима из продавница. Мислим да сам добро резимирао ту тему овде http://*/index.html?stranica=s ... je/ishrana и овде http://*/index.html?stranica=s ... /ishrana_2