Upala misica i tetiva

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
munja100
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 09, 2005 1:19 pm

Upala misica i tetiva

Post od munja100 »

Dva meseca sam bio u bolenickoj postelji i jos sam se ugojio vise od 10 kg (sa 45 na 56). Kada sam poceo da setam, noge naravno nisu mogle da izdrze tako da me vec nedelju dana prati upala misica. Listovi i butine nisu problem jer lako prodje upala, ali tetive koje se nalaze odmah iznad peta mi zaista prave problem. Otezavaju mi hodanje a i bolne su.

Pitanje je: kako se ponastai u ovoj situaciji? Da li mirovati ili setati ili raditi neku odredjenu vezbu. Takodje, doktorka opste prakse mi je preporucila Hepalpam mast. Da li je delotvorna i da li smeju da je koriste bolesnici sa kronovom bolescu.

Unapred hvala.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Hepalpan je za te tegobe "bogojavljanska vodica" - ne pomaze :-?

Hodajte. Uzmite neki antireumatik koji nije kontraindikovan kod Crohn-a (koliko se secam, to moze da bude Brufen).
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori