S obzirom da sam kod raznih doktora pokusavala da pronadjem uzrok za moje bolove i da nije uspevalo, mozda ce mi neko od vas pomoci.
Jos pre dve godine osetila sam bol u donjem delu stomaka. Sva ispitivanja sam od tada uradila tri puta, kod ginekologa i urologa. Prolazeci kroz razlicite reakcije mog organizma shvatila sam da je problem koji imam povezan sa urinarnim traktom.
Bol je sledeci: Veoma jak probadajuci i najcesce se pojavljuje posle mokrenja u donjem delu stomaka. Nikakvo peckanje ili bol pri mokrenju nemam, jednostavno samo nakon mokrenja.
Sama sam primetila da bol prestaje tek posto u organizam unesem oko litar tecnosti. I bola nemam sve dok ne mokrim ponovo.
Bolovi se pojavljuju bar jednom mesecno i traju nekoliko dana. I tako stalno iz pocetka.
Pre nekih mesec dana sam se testirala na sve seksualno prenosive bolesti i svi rezultati su u redu. Takodje sam dala urin i nije bio nikakvih neobicnih rezultata tako da su uvek odbijali da rade dalja ispitivanja. Radili su mi i ultrazvuk abdomena i ti rezultati su bili u redu, ali bol ne prestaje. Pre godinu dana su me lecili od upale jajnika, ali je ocigledno bila pogresna dijagnoza. Ni svi ti antibiotici u vidu injekcija i oralnih antibiotika mi nisu pomogli.
Pri tom ja sam ubedjena da je u pitanju bol koji je povezan sa mokracnim kanalima.
Ukoliko imate bilo kakvu ideju sta bi moglo biti i kako konacno da prekinem ove bolove, molim vas da me obavestite o tome.
Hvala unapred.
Bol posle mokrenja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 12:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A jesi li radila urinokulturu? Pazi, ja sam imala slicne, tj, iste probleme, ali sam bila u drugom stanju. To je trajalo puna tri meseca, a pritom nista nisu nasli. Posle UZ su mi rekli da je moguce da imam mulj u bubrezima, sta god im to bilo. Kao, nije pesak, ali eto, reagujem. Inace, lecila sam se 6 godina od urogenitalnih infekcija, tako da znam dato nije bas bezazleno. Ne bi bilo lose da uradis i bris uretre, desava se da imas bakterije u uretri, ali u urinokulturi ne (paradoksalno, ali mi se desavalo i to...) Druga stvar je da pijes dosta tecnosti dnevno, minimum 2l, Prolom voda, uvin caj, persunov caj... Javi se da cujemo sta je bilo. Srecno, i hrabro napred