Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
nesaOK napisao:.....Sta znace te skracenice ,,terapeut,, i da li to znaci da spazam moze da se redukuje,stavi pod kontrolom i uspostavi kvalitetniji zivot? Svakodnevno radim vezbe, bio sam u banjama i gde sve ne,ali nista.\U banjama zaista nisu hteli ni mene ni druge koji su imali tumore da tretiraju magnetima.
Postovani ,,Terapeut,,
Ja aktivno,svaki dan sprovodim sve oblike fizikalne terapije ukljucujuci istezanja,struje itd plus bazen,plus intenzivne treninge nevezane za fizikalni tretman....ali spazam ne popusta
nesaOK napisao:I ko moze da mi garantuje da ce terapija magnetima dati efekte. Bez uvrede,sta sve nisam probao i za vecinu su rekli da ce uspeti i nista. Ni makac. I nije mi zao novca,vec izgubljenog vremena i maltretiranja...
Kad ti se AA_ACA umesa u temu-budi ubedjen da ce svi oni koji su strucni pobeci iz teme jer ne zele da se raspravljaju sa njim.Ima on itekakav razradjen sistem da ti izvuce velike novce za magnete.Pogledaj-skoro niko u temu ne komentarise sem njega,nece niko da se raspravlja sa prevarantom!Sve prave i strucne ljude je oterao svojom pojavom!
Ja da sam ga poslusao danas verovatno nebi bio ziv a njegov novcanik bi bio pun!!!