SPAZAM MISICA KAO POSLEDICA OSTECENJA NERAVA

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

terapeut
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 7:05 pm

Re: SPAZAM MISICA KAO POSLEDICA OSTECENJA NERAVA

Post od terapeut »

nesaOK napisao:.....Sta znace te skracenice ,,terapeut,, i da li to znaci da spazam moze da se redukuje,stavi pod kontrolom i uspostavi kvalitetniji zivot? Svakodnevno radim vezbe, bio sam u banjama i gde sve ne,ali nista.\U banjama zaista nisu hteli ni mene ni druge koji su imali tumore da tretiraju magnetima.
http://www.youtube.com/watch?v=c7qx1r6adb4

http://www.youtube.com/watch?v=okh48emFBcU

Npr....
nesaOK
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 24, 2013 10:06 pm

Post od nesaOK »

Postovani ,,Terapeut,,
Ja aktivno,svaki dan sprovodim sve oblike fizikalne terapije ukljucujuci istezanja,struje itd plus bazen,plus intenzivne treninge nevezane za fizikalni tretman....ali spazam ne popusta
ake
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 9:02 pm

Post od ake »

Koliko ja znam spazam nece ni popustiti.
Morate se boriti da se stanje ne pogorsa.

Ja bih porucila ove magnete ali ne znam kako.

Pozdrav
danedanilo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 17, 2015 9:18 pm

Post od danedanilo »

nesaOK napisao:I ko moze da mi garantuje da ce terapija magnetima dati efekte. Bez uvrede,sta sve nisam probao i za vecinu su rekli da ce uspeti i nista. Ni makac. I nije mi zao novca,vec izgubljenog vremena i maltretiranja...
Kad ti se AA_ACA umesa u temu-budi ubedjen da ce svi oni koji su strucni pobeci iz teme jer ne zele da se raspravljaju sa njim.Ima on itekakav razradjen sistem da ti izvuce velike novce za magnete.Pogledaj-skoro niko u temu ne komentarise sem njega,nece niko da se raspravlja sa prevarantom!Sve prave i strucne ljude je oterao svojom pojavom!

Ja da sam ga poslusao danas verovatno nebi bio ziv a njegov novcanik bi bio pun!!!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Ма све мамине мазе које не могу да поднесу да неко боље зна од њих нешто су учили пар година.

Можда би био још живљи да си исто као онај други лажов повадио пола унутрашњих органа и попио хектолитре цитостатика?
Odgovori