Mast na celu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 03, 2016 4:05 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Mast na celu
Posle spavanja na celu uvek imam puno masti, dakle prstom skidam mast i oseca se i na celu i na prstu. Mislim da je to razlog prevelikog broja bubuljica na celu. Bubuljice nemam nigde drugde na licu, samo na celu. Sta bi mogao da bude razlog toga? Imam 15 godina, mozda je uzrok sto slabo perem lice sapunom, u zadnje vreme sam poceo da perem sapunom i jos gore je, koristim onaj tecni sapun.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Mast na celu
Пробај да се само умиваш без употребе ичега другог. После умивања само се обриши пешкиром али мало јаче притисни када бришеш чело.
Можда ти јастук прави проблем. Пробај да користиш јастук од неког другог материјала.
Можда ти јастук прави проблем. Пробај да користиш јастук од неког другог материјала.
-
- Novi član
Niste me razumeli, umivao sam se uvek bez sapuna, samo vodom, ovo sam poceo tek pre neki dan ali nema nikakvih rezultata. Jastuk je od heljde, probacu da ga promenim, mada svi kazu da je heljda najzdravija za spavanje.aaaca napisao:Пробај да се само умиваш без употребе ичега другог. После умивања само се обриши пешкиром али мало јаче притисни када бришеш чело.
Da li imate neki savet kako se resiti / smanjiti bubuljica na celu?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm
Imas visak sebuma.Probaj nesto za regulaciju.Npr sebamed je dobar.Nikako sapun,pogotovu ne tecni.Progaj sebamed gel za pranje luca.Ili neutrogena penu za pranje lica kao jeftiniju varijantu.Eucerin je isto dobar.Nikako sapunima koji previse isusuju al samo povrsinski sloj koze.Onda pospesuju jos vece lucenje masti.Treba ti nesto da regulises ph vrednost.Da daje i potrebnu vlaznost kozi.A pogotovu ne te tecne sapune.Oni su samo za ruke.Od sapuna mozes samo uzeti u prodavnicama "zdrave" hrane sapun sa kozjim mlekom recimo.Al pored toga ti opet treba neki losion da bi imalo lice tj celo i dovoljno vlaznosti.Nikako ne dolazi u obzir ni previse ga isusiti jer to samo isusuje povrsinski sloj
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
У принципу требао би да из исхране избациш све што има и најмању количину хемије. Мада знам неке особе којима се цео живот више масте неки делови тела.
-
- Novi član
Pa ne znam koliko je to moguce u danasnje vreme, sta god da uzmem da jedem sve ima neku hemiju.. Ja bi najvise voleo da sam u mogucnosti da se hranim zdravo, ali nisam.
Za bubuljice acnefug i klindazom gel ujutru i uvece. Koristi to 2 meseca. Nakon toga moze krem koja ima matirajuci efekat da malo regulise masnocu.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Зашто ниси у могућности да се храниш здраво?! Једноставно избаци све куповне слаткише и грицкалице, жваке, сокове, пекарске производе... Шта је проблем?
-
- Novi član
Nista od toga ne jedem vec par meseci, jedino sto pijem 'prirodne' sokove...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
И њих избаци.