Akne i Opadanje kose na mestu Akne

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
zokibubuljica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2016 9:54 pm

Akne i Opadanje kose na mestu Akne

Post od zokibubuljica »

Zdravo imam 17 godina 95 kg 168 cm .. od malena sam imao problem sa bubuljicama ali ove preteruju imao sam svuda bubuljice po telu po glavi prsima licu pazuhu .. bio sam kod doktora i on mi je dao da pijem Dovicin da mazem alkohol i mast Aknedroix ili tako nesto posle nekog vremena mi je bilo bojle sve bubuljice su se povukle pa sam pio prasak protiv oziljaka inace gde god da je bila neka bubuljica tu mi je padala kosa ili dlaka i retko kada je opet zarasla a to se najvise vidi na glavi bas velike rupe kada povucem malo kosu opada mi njih nekoliko inace na kosi su mi se opet pojavilje te bubuljice i kada bubuljica poraste ondak pada kosa a kad se smiri i nema je ne pada ... inace one sto su vise ne aktivne tu ne raste vise kosa .. neznam sta da radim vise stim imali neki lek znam da sam debeo i da moram da pazim na tezinu inace imam i masnocu u krvi
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Re: Akne i Opadanje kose na mestu Akne

Post od Shomy »

S obzirom na sve ledini lek je Roakutan. To je terapija koja traje oko 6 meseci. Ne znam odakle si? Ali mislim da treba da promenis dermatologa. Kilazu svakako moras da regulises.
Odgovori