Nekontrolisano mokrenje kod deteta

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
gogasljivka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 11, 2010 5:30 pm

Nekontrolisano mokrenje kod deteta

Post od gogasljivka »

Pozdrav,
Imam devojčicu od 6 godina, poslednje dve nedelje joj se događa da se umokri a da to i ne primeti, radi se o maloj količini urina da se napravi kružić na gaćicama, Uradili smo pregled urina i krvnu sliku i sve je u redu, zatim su nas uputili na UZ abdomena, bešike sa nalazom na rezifualni urin i to je sve bo. Naš pedijatar kaže da je sve u redu i da nema predstavu u čemu je problem, ovde u mom kraju ne postoji dečiji urolog. Zanima me da li neko ima ideju u čemu bi mogao biti problem i šta dalje činiti, intetresantno je da se to noću ne događa već isključivo samo preko dana, inače pelene ne nosi od svoje druge godine. Hvaka unapred
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Nekontrolisano mokrenje kod deteta

Post od aaaca »

Тај кружић значи да се ради о само неколико капи мокраће. Можда негде жури после мокрења па не испишки све или се не обрише.
iceivana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 29, 2016 12:18 pm

Post od iceivana »

Imam sina 3 god...pre 6 meseci smo skinuli pelene i dobrih 5 meseci nije piskio danju u gace vec mu se to samo desavalo nocu...medjutim pre mesec dana poceo je konstantno da piski i danju i nocu....presvlacimo se i po 10-tak puta u toku dana....krv i mokraca u redu a doktorka ne moze da nam da uput za urologa jer kaze da nema na osnovu cega....to je ucestalo mokrenje....vise puta na dan po par kapi samo...nekad mu se cak i desi da sve ispusti u gace i po podu...ja vise nisam pametna sta da radim i gde da ga vodim...iz beograda smo....pomagajte...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Дете протестује због нечега или тражи пажњу.
gogasljivka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 11, 2010 5:30 pm

Post od gogasljivka »

Nakon svih ispitivanja, laboratorija, urinokultura, ultrazvuk, kod naše devojčice je ustanovljeno da je na psihološkoj osnovi!
Odgovori