Preporuka za privatnog urologa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Preporuka za privatnog urologa
Da li mozete da mi preporucite privatnog urologa? Znam da ima dosta sarlatana, tako da bih da ih izbegnem. Treba mi neko u koga zaista imate poverenja. Hvala.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 3:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: s
Vaso,vasa napisao:tako---
nadam se da ce beogradjani reagovati a ja sam iz NS pa mogu samo da kazem za NS
Da li bih ja mogla da dobijem od tebe informaciju za dobrog urologa u NS. Naime, u pitanju je sterilitet (muski). Poceli smo da idemo kod dr. Sekulica u Genesis ali zbog ove nove situacije sa privatnim radom lekara on vise ne dolazi u Genesis. Problem je sto je MM iz BG a ja iz NS a celu "pricu" smo zapoceli u NS (naravno). Spermogram mu je bio prilicno los, u spermokulturi nadjena eserihija u velikom broju, hormoni u redu, dobio je mesec dana tretman antibioticima i sad kad je sve to popio trebali smo da odemo na kontrolu ali avaj... Zato mi treba dobar urolog kod koga bismo nastavili lecenje.... Unapred hvala!

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 29, 2009 1:12 pm
Moras se dooobro raspitati i izvagati gde ces ici. Grad je pun prevaranata. Znam po vlastitom iskustvu. Cuo si verovatno za dr. Bojovica i kliniku plodnost u Novim Banovcima. Prevarant prve klase. Nemoj da ti padne na pamet da ides kod njega. Prioritet mu je naplata usluga, izmislja razne bakterije i broj spermatozoida, u sta sam se licno uverio tako sto sam analize radio i kod njega i u beladoni u zemunu. Uz to sve ne postoji pecat kao ni fiskalni isecak Sta reci? osim otici sa murijom tamo ili objaviti u medije. Zavlaci ljude preko malih televizija a ja posle svega sumnjam dali je uopste i doktor po profesiji. Uglavnom znam da su i on i zena ljudi bez trunke morala. Srbijo dokle si otisla
s
nezahvalno je preporucivati nekog konkretno,posebno ako ne poznajes dobro ni doktora ni pacijenta a i nisam imao tako konkretnih problema kao tvoj, da bih mogao reci makar svoje iskustvo.
Mogu jedino reci da nije dobro verovati svakom a jos gore ne verovati nikom,moras naci nekog doktora kome verujes-to je osnovica za uspesno lecenje.
Pozdrav
Mogu jedino reci da nije dobro verovati svakom a jos gore ne verovati nikom,moras naci nekog doktora kome verujes-to je osnovica za uspesno lecenje.
Pozdrav
Pokusajte kod doktorke Vinke u TTC-u. Mi smo bili skoro i cini mi se da je doktorka OK. Direktna je i otvorena i nije joj prioritet da odradi milion analiza i na njima zaradi parice. Bar smo mi stekli takav utisak. Najvaynije za nas je bilo to sto nije dramila i nije se prenemagala kako bi nas uplasila i lakse manipulisala nama. Meni se cini da je pravi profesionalac.
Re: Preporuka za privatnog urologa
Hteo bih da ponovim ovo pitanje jer mene isto zanima.
Neke preporuke su bile preko privatnih poruka a ja to ne vidim.
Da li mozete da mi preporucite privatnog urologa? Treba mi neko ko je iskusan i u koga moze da se ima poverenja . Hvala
Neke preporuke su bile preko privatnih poruka a ja to ne vidim.
Da li mozete da mi preporucite privatnog urologa? Treba mi neko ko je iskusan i u koga moze da se ima poverenja . Hvala