Neprijatan miris penisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 07, 2016 3:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Neprijatan miris penisa
Da li bio neko ljubazan da mi pomogne i da mi kaze nesto vise o neprijatnom mirisu penisa,
posto je to kod mene prisutno vec duze vreme iako vodim brigu i higijenu skoro svakog dana ali nerpijatan mirs je i dalje prisutan...
posto je to kod mene prisutno vec duze vreme iako vodim brigu i higijenu skoro svakog dana ali nerpijatan mirs je i dalje prisutan...
Re: Neprijatan miris penisa
sta znaci to "duze vreme" od kad se to desava? pazi ja sam imao taj problem kada sam usao u pubertet...znaci operem penis, i on posle 10 minuta vec smrdi... isao sam na briseve sve je ok bilo... ocigledno se radilo o nekoj zlezdi koja luci taj neprijatan miris... i onda sam resio da se obrezem i od tad nemam vise problema
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
То је само ствар темељне хигијене. Гљивице праве такве мирисе, бар колико ми је познато. Помоћи ће ти испирање воденим раствором соде бикарбоне.
u mom slucaju nije igrala higijena ni soda bikarbona ni razni kurc*evi , prosto neke zlezde koje su izbacivali neprijatan miris... ribao ga 20 puta dnevno ili jednom, uvek posle kupanja ili ribanje penisa posle par minuta vec se oseti smrad... i morao sam da idem na obrezivanje, sad moze i 3 dana da prodje a da ga ne operem, nece smrdeti...aaaca napisao:То је само ствар темељне хигијене. Гљивице праве такве мирисе, бар колико ми је познато. Помоћи ће ти испирање воденим раствором соде бикарбоне.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Те жлезде вероватно и данас раде или су можда и њих оперисали?
pa ti aco nemas taj problem koji sam ja imao... ja ti kazem radio sam briseve prepucijuma i glansa...i mokrace ..rezultati su bili ok, nikakvih problema... pre obrezivanja kada sam imao kapuljacu... odem do wc-a, zaperem ga... posle 10,20 minuta...nategnem kozicu, prstima promrljam i pomirisim ono smrdi brate...nesto se desavalo sa tom kozicom koja prekriva glans... ne znam sta li je, da li je neka zlezda u meni bila pojacana.. pa sam zato imao stalno neprijatne mirise...ne znam,nisam puno detaljisao posle brisa i analize mokrace..i onda sam otisao dobrovoljno na obrezivanje... sada ne moram 3 dana da ga perem nece smrdeti... a ti posto imas kapuljacu i nisi imao problem kao ja... ja cu ti dati 4 do 5 sati... operi ga, posle 4,5 sati nategni kozicu ... malo promrljaj prstima glavic i unutracnju kozicu ... i pomirisi prste.... pre toga stavi kacigu na glavu molim te...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Када би знао како раде те брисеве не би се превише уздао у њих.
А да си користио водени раствор соде бикарбоне...
А да си користио водени раствор соде бикарбоне...

koristio sam sve zivo, sto je samo trenutno neutralisalo smrad, pose, 10, 20 minuta... smrad se stvara... brisevi su bili ok ... kazem ti neka zlezda, neki hormon u meni jbm li ga sta je... jer nemoguce je da ti operes penis i da posle 10,20 minuta on smrdi....
po acinom verovanju "brisevi nisu uradjeni kako treba" brate kad nekog shibne paranoja ...
po acinom verovanju "brisevi nisu uradjeni kako treba" brate kad nekog shibne paranoja ...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Хоћеш да кажеш да је нека жлезда била у тој кожици коју су ти одсекли?
ne, neka zlezda koja je zaduzena , neki hormon neki ku*rac jeste.. ali posto vise nemam kozice, nema ni smrada...aaaca napisao:Хоћеш да кажеш да је нека жлезда била у тој кожици коју су ти одсекли?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па нема смрада јер испод кожице више нема влаге - пошто нема кожице, јелте. Ако нема влаге нема ни гљивица.
Иначе гљивице се тешко искорењују тако да обично прање није довољно.
А то за жлезду морао би мало боље да објасниш.
Али добро, нема сврхе даље да развлачимо тему. Ти не знаш ништа о тим жлездама, а не знам ни ја.

А то за жлезду морао би мало боље да објасниш.
Али добро, нема сврхе даље да развлачимо тему. Ти не знаш ништа о тим жлездама, а не знам ни ја.

pa nesto jeste, neki hormon... ali kazem ti nije noramlno da operes penis i da ti posle 20 minuta smrdi...mozda zbog visak testosterona... jbm li ga... a i brisevi su dobro uradjeni, nema tu sta da se gresi... zna se kako se bris vadi... stisnes stapic, prevuces grublje preko glavica i unutrasnje kozice...i ide na analizu, sve je ok bilo, niti sam imao bakteriju neku koja izaziva neprijatan miris, niti sam imao gljivice...sve je bilo cisto... i onda sam otisao dobrovoljno da mi seku kozicu... i kazem ti nemam taj prblem vise, mogu i po 3 dana da ga ne perem nece imati neprijatan miris
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нормално да не мораш да га переш када је увек сув. Ако се и задеси нека нечистоћа она се скине трењем о доњи веш.
Гљивице које уђу у површински слој коже никаквим брисом не могу да се нађу. А чим се наквасе почну да бујају и да базде.
Човеку ноге могу да базде па да побије цео аутобус али му неће наћи гљивице. То је иста варијанта. Ако потапа стопала у онај "мој" раствор соде бикарбоне решиће проблем.
Гљивице које уђу у површински слој коже никаквим брисом не могу да се нађу. А чим се наквасе почну да бујају и да базде.
Човеку ноге могу да базде па да побије цео аутобус али му неће наћи гљивице. То је иста варијанта. Ако потапа стопала у онај "мој" раствор соде бикарбоне решиће проблем.