Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Imam jako neprijatan osecaj u predelu vagine, tacnije u unutrasnjosti, to nije bol ali je velika nelagodnost koju osecam dok sedim, stojim, lezim, skoro pa stalno jedino mi je bolje kad sedim na wc solji, imam i osecaj kao da mi se piski a da ne mogu kao i bol posle mokrenja koji traje kratko. Ali najveci mi je problem taj nelagodan osecaj koji osecam, primetila sam da je sve to pocelo kad sam pocela sa masturbacijom. Nisam sigurna ali mislim da ima neke povezanosti sa hidriranosti organizma, tacnije kad pijem dosta tecnosti da taj osecaj izostaje, medjutim kad ne popijem dovoljno tecnosti opet imam taj odvratan osecaj. Nikada nisam imala naviku da pijem dosta vode, ali se taj problem pojavio tek posto sam pocela sa masturbacijom tako da je sigurno vezano za to. Trazila sam na raznim forumima medjutim nisam nasla nista od pomoci, jedino sam videla da je jedna devojka opisala bukvalno isto ovo sto sam i ja sada i jos dodala da su joj ustanovili da ima upalu besike i da pije uvin caj ali da nelagodan osecaj ne prestaje i to tako traje vec 3 godine. Molim vas za neki savet sta bi trebalo da proverim ili dijagnoza ovoga, sad ce leto sto znaci da je telu potrebno mnogo vise vode nego obicno a ne mogu bas da nosim flasu vode svugde sa sobom