akne
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Potrazi odgovor na ovoj temi, ciji link vidis ispod texta.. tu se bas spominje akneroxid, kao i adresa apoteke gde mozes da ga pronadjes..
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=6386
pozdrav
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=6386
pozdrav

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm
Re: akne
--------------------------------------------------jeleko napisao:Da li neko zna gde se moze naci benzoyl peroxid 10%?Koristim Akneroxid 5%,ali mi treba nesto jace!Unapred hvala
svaka cast ako ti lice moze izdrzati onaj od 10%,ja koristim povremeno od 2,5% pa mislim da ce mi lice izgoriti.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 03, 2006 2:51 pm
Imam problem sa aknama vec punih 11 godina i nikako da ih se resim. Najpre sam ih dobila sa gornje strane ruku, pa na celu, bradi, obrazima, u predelu grudi i ledja. Znaci, moj problem postaje sve gori, tj. one se prosiruju a ne nestaju. To mi predstavlja zaista veliko opterecenje. Ne znam da li ima i veze sa tim sto sam alergicna (prasina, cokolada) i da li je mozda nasledno (sestra od strica je imala dugo godina isti problem) tako da moram da se pomirim sa tim. Jel mozete da mi pomognete nekim savetom kako da ih se resim?
Hvala puno.
Cvetak zanovetak
Hvala puno.
Cvetak zanovetak
Cao svima!Evo mene posle duzeg vremena,spremam ispite,pa ne stizem da disem
.Jos uvek koristim benzoyl peroxid 5%,ali vec dosta dugo i koza mi je postala osetljivija.Sad se dvoumim izmedju Vichy-a i Avene Diacnel-a?Ja nemam klasicne gnojne bubuljice,nego vise neravnu kozu sa prosirenim i zacepljenim porama i cesto mi izlaze potkozne bubuljice!A inace pijem i Jeannine-kontracepcijske pilule,posebno preporucljive za masnu kozu,ali nema nekih zadivljujucih rezultata!Zanima me jos kakav je taj Fresh Farmacy sapun?Veliki pozdrav svima i hvala i za one prethodne odgovore!

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm
Re: akne
ja sam koristila 10% nemoj dzaba da dajes pare,nenormalno gori lice,morala sam svaki dan da se mazem pantenolom da se koza obnovi,prejak je .jeleko napisao:Da li neko zna gde se moze naci benzoyl peroxid 10%?Koristim Akneroxid 5%,ali mi treba nesto jace!Unapred hvala