Hlamidija ili ne?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Hlamidija ili ne?

Post od aaaca »

Е па то споро иде. То је као када се упала заноктице лечи антибиотицима. Док тамо антибиотик дође...

Теби је организам вероватно кисео па се бактерије и гљивице лепо размножавају.
Milannn19
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 18, 2016 1:57 pm

Post od Milannn19 »

I ja mislim tako da ce sporo ici, dok kod devojke koja nema nikakvih simptoma i tegoba i iste terapije ove, verujem da ce biti negativna na brisu. Dok ja tacno znam svoj organizam i kad su prehlade malo teze u pitanju pa mi je potrebno da prodjem malo vise tura terapija, tako da verujem da ce ovo nestati skroz kroz jedne dve terapije jos, nekom je dovoljna jedna nekom tri nekom sasvim nesto drugo.

Nego za ovaj mali broj enterokoka sto sam imao, rekao je da ce da pokrije to terapijom. Pa ne znam da li je stvarno pokrio ovim sto sam zavrsio sinoc. U svakom slucaju videcemo kako stoje stvari do ponove kontrole za nekih mesec dana, ako ima simptoma odradicu samo spermokulturu da vidim za enterokoku.

Inace pored terapije uzimam kapsule belog luka i caj od nevena.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Немој да се трудиш са капсулама белога лука јер нема вајде. Једино што 100% ваља је еликсир који се прави од белога лука и јаке комовице. Имаш га описаног на мом сајту http://* у Савети, Здравље па под Имунитет.
Milannn19
Novi član
Novi član

Post od Milannn19 »

Kako kaze aco, hvala na savetu.

Sve se moze izdrzati ali ova nelagodnost u testistima cas je ima cas ne, tezina, ne mogu da kazem da je bol to jer nisu tegobe da bi ih opisao kao da imam bolove. Gledao sam osnovno pored ultrazvuka od zadnjeg puta, nema promena temperatura, sasvim su okej, nema oteklina. Ume da boli kad pretiskam ispod trbuha i malo na preponama.

Sad sam posumnjao na orhitis da se nije javio kao posledica hlamidije npr.
Drugo moze da bude je da sam 3 dana proveo na nogama gotovo bez sna, silna pesacenja uz brda neka. Pesacenja koja su umela da traju po 3,4 sata dnevno. To gledam kao drugu opciju da nisam opteretio nesto, u jednom navratu sam bio u tesnim farmerkama kad sam isao.

Ovo ce npr tokom dana da prestane, obicno kad sam na nogama i u kretnji nema tegoba, cim se sedne pocinje. uzeo sam neki analgetik da pijem i ne znam neke obloge da vidim dok ne dodje vreme da odem urologu opet.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ех, брате, дуготрајно пешачење у тесној одећи може да направи проблеме са тестисима. Такође и ношење боксерица може да направи проблеме јер тестиси висе а што не би смели.
Milannn19
Novi član
Novi član

Post od Milannn19 »

Jbg brate, podario nam bog to sto imamo i bolje da budemo srecni dok visi nesto hahahah, dodju godine kad izgleda kao da su otpali :D

Salu na stranu, bice ovo sve okej samo treba malo vremena, ipak sam prelezao svasta vise, a od svakakvih stvari lako se dobiju nove tako da ja ga cenim da cu biti kao neotpakovan za jedno 2 meseca :D haha
Milannn19
Novi član
Novi član

Post od Milannn19 »

Jbg brate, podario nam bog to sto imamo i bolje da budemo srecni dok visi nesto hahahah, dodju godine kad izgleda kao da su otpali :D

Salu na stranu, bice ovo sve okej samo treba malo vremena, ipak sam prelezao svasta vise, a od svakakvih stvari lako se dobiju nove tako da ja ga cenim da cu biti kao neotpakovan za jedno 2 meseca :D haha
Milannn19
Novi član
Novi član

Post od Milannn19 »

Milannn19
Novi član
Novi član

Post od Milannn19 »

Koj fles chrome-a ostavio sam cak 3 posta, neka brise neko ako vidi. Dovoljan je samo prvi
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

А ја баш читам и покушавам да схватим суштину понављања. :lol:

Него гледај да бар неко време што мирније и здравије живиш како би се што пре опоравио.
Milannn19
Novi član
Novi član

Post od Milannn19 »

Hocu. Bas se razmisljam, ovo sto sam napisao za testise sve moze da bude kao bol u preponama ina mestima blizu njih , pa ne moze da se oceni lepo mesto nelagodnosti pa na kraj sve skupa kad se sabere dobija se da covek pomisli da ga bas oni bole.

Inace da napomenem kad ustanem kad setkam, ne osecam nista, tokom mirovanja kao da se javlja nesto pa stane. Tolko. Videcemo kroz koj period ce nestati, sto se tice iscedka od hlamidije trenutno ga nema, naravno ne mislim da je i ona nestala. Ali bolje ista nego nista pred test :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Било би добро да простудираш киселост и алкалност организма. За почетак мислим да је најбоља књига "Алкализуј се или умри" од Теодора Бародија.
danedanilo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 17, 2015 9:18 pm

Post od danedanilo »

Dal vidis kako ti je ACA zatrpao temu u koju sad nece da udju ljudi koji imaju prave odgovore koji te zanimaju jer nece da se raspravljaju sa njime-on ti je buva ovde na forumu i umesan je u skoro svaku temu-samo on komentarise a nikako da da odgovore koji te zanimaju jer ih ni on nezna!

Pa vidis kako te svo vreme odvlaci na svoj sajt gde ce ti isprati mozak i onda krece da ti uvaljuje njegove skupocene proizvode!

Ignorisi njegove poruke sta god da kaze jer ces se samo tako otarasiti od njega i cekaj da se jave pravi doktori i ljudi sa iskustvom koji stvarno mogu da ti pomognu.Posto ti je zatrpao temu svakakvim i dosadnim komentarima savetujem ti da otvoris novu jer ti zbog njega skoro niko od doktora nece hteti pisati!

Ja sam dosad ostao ziv samo zato sto ga nisam poslusao-nikad mi pravi odgovor nije dao,lupao gluposti,umiljavao se al me kasnije ubedjivao da ne odem na hitnu operaciju samo kako bi mi uvalio njegove skupe magnete koji lecu tumore,rak i sve ostalo.

Ignorisi ga i to je to!
Odgovori