E ovako ja sam se raspitivao po forumima i citaoo visee postova da vidim da li se mogu pronacii u jednom od tih slucajeva madaa nisam se bas pronasao,ja imam 16 godina i jos nisam imao seksualne odnose ali planiram uskoro..No to nije ni bitno toliko,bitno je ovaj mali problem koji me muci,kad mi penis nije u erekciji mogu bez problemaa da navlacim kozicu preko glavica i da vracam sto mi jee sasvim ok,ali akoo pre erekcije ne prevucemm kozicu preko kasnije ne mogu ne znam da li je to problem neki,i kad mi je penis pod erekcijom menee kozica kojaa je spojena s glavicem stezee i zna da boli i verovatno mi je zato penis pomalo nakrivljen na dole,pricao sam s Ocem o tome i rekao mi je da nemam cegaa da se bojim da ce to da mi se rastegli vezbom i necu imati problema oko seksualnih odnosa,medjutim ja mislim bar koliko sam citao po forumima da cu morati na "uroloski zahvat" sto me jako zabrinjava jer sam citaoo daa to kasnijee dostaa bolii bar jedno mesec dana necu moci da imam seksualne odnose,a devojci je 18 rodjendan za manje od mesec dana i molim vas ako mozee neko strucan u ovome da mi kaze da li cu imati problema u seksualnom odnosu i da li ce mi se ta kozicaa vremenom rastegliti maloo tako da mogu da prevlacim i dok je pod erekcijom..
Izvinjavam se unapred jer ne znam bas strucne nazivee za sve ove stvari molim vas pomozite mi
Izvinjavam se za onaj prethodni post u pitanja i odgovori jer sam i tamo pisao ovaj slucaj pa ovde mi napisite savet sta da radim.,Hvala unapred
Moguci problem Fimoze
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Moguci problem Fimoze
За месец дана ништа не можеш да урадиш.
Ако ти је отац рекао да се вежбом то може развући, да ли си почео да вежбаш?
Ако ти је отац рекао да се вежбом то може развући, да ли си почео да вежбаш?