Pre 2 meseca mi se pojavilo na dlanu: http://postimg.org/image/yvbvl90jf/
Svrbi i ne izgleda lepo. Bio sam kod dermatologa i dala mi je neku kremu+ dermalex da mazem ali to nista nije pomoglo cak je mozda i pogorsalo. Danas sam opet bio rekla mi je da pijem Xyzal tablete.
Bilo je samo na desnoj ruci sad je krenulo i na levoj...
Sada izgleda ovako: http://postimg.org/image/66n2n7kyz/
http://postimg.org/image/pi41028rv/
Pa me zanima sta da radim?
Dermatitis na dlanu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 12, 2016 11:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Dermatitis na dlanu
Да ли си испробао оно што сам ти раније написао?
-
- Novi član
Na zalost nisam. Jel treba pantenol krema?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Пошто се ситуација компликује, било би боље да пробаш са неком цинковом кремом.
Води рачуна о томе шта додирујеш рукама. Пешкире мораш да држиш сувим. У рукавице треба да ставиш талк ако их користиш. И тако даље.
Води рачуна о томе шта додирујеш рукама. Пешкире мораш да држиш сувим. У рукавице треба да ставиш талк ако их користиш. И тако даље.
-
- Novi član
Dermatolog mi je rekao da sam skontam na sta sam alergican...Nije mi jasno sve te stvari sto i sad diram sam dirao i pre toga i nista nije bilo...Problem je sto sad krece i na drugoj ruci i ne znam sta da radim...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Написао сам ти шта да пробаш. Надам се да си прочитао.
Ovo najviše liči sa dishidrotični ekcem, što nema veze ni sa kakvom alergijom. Mislim da treba da promenite dermatologa, jer je i terapija koja se daje za to drugačija.
-
- Novi član
Prosle godine isto na leto sam radio u prasini i tada su se pojavile neki mali plikovi na prstima i to je proslo i onda se ovo pojavilo posle nekoliko meseci, takodje sam procitao da je jednoj devojci isto tako...Dermatolog velika 0, sve stvari koje diram sada dirao sam i pre i nista nije bilo, sad ne znam sta da radim
Ukoliko sam ja u pravu, odnosno ukoliko se zaista radi o dishidroticnom ekcemu, to je hronicna bolest koja ce se s vremena na vreme vracati.
S obzirom da promenu nisam pipnuo i video uzivo, ja sam se suzdrzao od terapije.
Ukoliko ste iz Beograda mogu da Vam preporucim dermatologa. Ukoliko ipak nista u mogucnosti da odete kod dermatologa, ja mogu da pokusam da Vam predlozim terapiju i ovim putem.
S obzirom da promenu nisam pipnuo i video uzivo, ja sam se suzdrzao od terapije.
Ukoliko ste iz Beograda mogu da Vam preporucim dermatologa. Ukoliko ipak nista u mogucnosti da odete kod dermatologa, ja mogu da pokusam da Vam predlozim terapiju i ovim putem.
-
- Novi član
Nisam iz Bg-a iz Novog Sada sam, mozete napisati pa cu probati, sad cu uzeti ovu kremu sa cinkom pa cu javiti rezultate ali napisite terapiju i po vasem misljenju.