Alergija i utrikarija
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 15, 2015 7:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Alergija i utrikarija
Zelim da sa posavetujem sa vama.Imao sam jedan problem koji sam se candide resio sto je bilo u stomaku.Ali mi i dalje izlazilo po telu crvenilo i blande.E posle toga pio sam xyzal 1x1 tri meseca SVAKOG DANA i nije mi se nista pojavljivalo,i nakon pre dva dana prestanka nisam imao prvi dan nista ali zato vec SUTRA pocelo da mi izbija opet po celom telu.Sta to moze da bude? evo opet uzimam svakog dana sad xyzal da mi ne bi izlazilo cim nepijem odmah mi se pojavi ta alergija i utrikarija.Inace nema vec koje analiye nisam radio sve je bilo dobro.Sta vi mislite?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Alergija i utrikarija
Шта једеш и пијеш?
-
- Novi član
Pa sve jedem inace sem...meso,peceno,sokove i vocne i gazirane,slatko,slano sve inace jedem nisam ninajednoj dijeti
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Проблеми са кожом могу да буду последица распадања убијених гљивица.
Није ми јасно шта си написао. Не једеш месо, не пијеш сокове, не једеш слатко, не једеш слано. А шта то све једеш?
Није ми јасно шта си написао. Не једеш месо, не пијеш сокове, не једеш слатко, не једеш слано. А шта то све једеш?
-
- Novi član
greska je bila hteo sam da jedem sve sem grejfurta,ananasa...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Из исхране избаци све што има хемије у себи. Доста повећај унос чисте воде.
Bogami, ko ima takve probleme mora mnogo više da povede računa šta jede, i sam sebi najviše možeš pomoći. Moraš piti samo isključivo čistu negaziranu vodu, udisati što čistiji vazduh, jesti hranu kuvanu bez ijednog začina osim soli, i voditi uredan život bez srtresa. PA AKO TO SVE USPEŠ MOŽDA SE I OTARASIŠ PROBLEMA, a moraćeš da se potrudiš
i zaboravih jako važno, kupati se redje (naravno ne da se osetis na neprijatan miris) i domaćim sapunom.