Bol u pubicnom delu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
dejan444
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 01, 2016 5:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bol u pubicnom delu

Post od dejan444 »

Pozdrav, pre 3 meseca sam imao konstantan blag, tup bol koji se sirio uglavnom iz desnog testisa ka preponama, i povremeno peckanje na pocetku uretre, tada sam uradio pregled urina koji je bio uredan. Javio sam se posle toga urologu koji mi je prepisao Hemomycin 3 dana i kasnije dovicin 7 dana, posle jednog dana uzimanja hemomycina bol je prestao, da bi se opet posle 7 dana javila drugacija vrsta bola uglavnom sa desne strane prepone, ostriji povremen bol, koji je par dana jak, pa se posle smanji i tako u krug. Tada sam radio analize krvi, opet urina, briseve na hlamidiju,mikoplazmu i ureaplazmu, i sve je bilo uredno. Nisam imao temperaturu nikako, nikakav sekret, groznicu ili slicno. Pregledao me i hirurg i utvrdio da nema kile. Poslednje 3 nedelje bol je blazi i podnosljiviji ali je i dalje prisutan, i povremeno osecam zuljanje-pecenje na pocetku uretre. Urolog je takodje uradio i ultra zvuk kompletnog donjeg abdomena i sve je bilo u redu sem jedne ciste na prostati za koju kaze da ona nije uzrok jer je imam celog zivota. Znaci bol je pretezno uz desnu preponu, nekad blago boli i uz levu, i imam pecenje-zuljanje, kada sam zagrejan-bavim se nekim sportom bol skoro skroz nestaje. Ne znam vise sta bi moglo da bude, urolog mi je posle svega rekao da ne zna sta je problem kada su svi nalazi u redu, ako neko ima neku ideju bio bih zahvalan.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Bol u pubicnom delu

Post od aaaca »

Ако те пече сигурно имаш инфекцију.
dejan444
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 01, 2016 5:13 pm

Post od dejan444 »

Ne pece me dok mokrim, nego povremeno osetim zuljanje preko dana, urin uredan, leukociti normalni, krvna slika takodje.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Жуљање? Да није песак у мокраћи?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

gle ovaj aca, jel si ti glup ili ti smrde noge ?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

_david_ napisao:gle ovaj aca, jel si ti glup ili ti smrde noge ?
Зар не можеш сам да процениш?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Moguće je da je problem sa prostatom, promeni ti urologa.
Odgovori