preporucite mi ortopeda

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
cebence
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 3:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

preporucite mi ortopeda

Post od cebence »

Da li neko moze da mi preporuci dobrog, savesnog ortopeda koji nije nervozan i uzdrzan? Malo sam ovih danan naisla na namcore, pa bih volela nekog normalnog da vidim. Ako moze neko ko radi u privatnoj klinici, takoda mogu sto pre da ga posetim, to bi bilo super. Inace, govorim o ortopedu u Beogradu.
Hvala unapred.
acomegas
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Dec 10, 2007 1:36 pm

dobar ortoped

Post od acomegas »

Najbolji ortoped u BG kojeg ja poznajem je dr Ivica Medenica. Pre svega dobar je covek a veliki je strucnjak. Ordinira na VMA svakog ponedeljka posle 15h za civile.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Medenica je mnogo meden :)

jeste vrstan struchnjak i jako je fin :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
cebence
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 3:32 pm

Post od cebence »

Hvala!
zahvalna pacijentkinja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 18, 2008 1:40 am

DR ILLE NAJBOLJI

Post od zahvalna pacijentkinja »

Dr ILLe Mihailo je broj jedan sto se ortopedije tice. Vrlo strucan i savestan .Covek radi u Klinickom centru Srbije. Cini cuda.
veoma veoma zahvalna pacijenkinja
Radabg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 30, 2007 8:16 pm

Post od Radabg »

tamaraft napisao:Medenica je mnogo meden :)

jeste vrstan struchnjak i jako je fin :)
Slažem se...ili dr. Medenica ili dr.Luković koji je izuzetno korektan, fin, odličan je stručnjak, rado odgovara na sva pitanja pacijenata...

I on radi na VMA, sredom prima pacijente, pregledi se zakazuju.
pokemonwhite321
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 01, 2016 9:56 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: dobar ortoped

Post od pokemonwhite321 »

acomegas napisao:Najbolji ortoped u BG kojeg ja poznajem je dr Ivica Medenica. Pre svega dobar je covek a veliki je strucnjak. Ordinira na VMA svakog ponedeljka posle 15h za civile.
Skoro deceniju nakon poslednjeg post-a, mogu slobodno reci +1 za Medenicu :-). Dvoje poznanika je sjajno odradio artroskopiju kolena, oba puta sa gotovo mikronskim oziljkom i vrlo je strpljiv.

Kome je potrebno, on sada ordinira na VMC-u na Novom Beogradu, a operacije vrsi u Bel Medic-u i bolnici Una.

Prvo iskustvo sa Unom je bilo sasvim u redu, a drugo je bilo katastrofalno. Operacija je prosla odlicno (pohvale Medenici), ali je osoblje bilo vrlo neorganizovano, neljubazno, nemarno i davalo netacne informacije. Zaobici u sirokom luku. Za isti ili gotovo isti novac se mozete opredeliti za operaciju kod Medenice u Bel Medic-u i znati za sta placate.
terapeut
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 7:05 pm

Re: preporucite mi ortopeda

Post od terapeut »

Koliko košta intervencija?
Odgovori