Da li neko moze da mi preporuci dobrog, savesnog ortopeda koji nije nervozan i uzdrzan? Malo sam ovih danan naisla na namcore, pa bih volela nekog normalnog da vidim. Ako moze neko ko radi u privatnoj klinici, takoda mogu sto pre da ga posetim, to bi bilo super. Inace, govorim o ortopedu u Beogradu.
Hvala unapred.
preporucite mi ortopeda
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
dobar ortoped
Najbolji ortoped u BG kojeg ja poznajem je dr Ivica Medenica. Pre svega dobar je covek a veliki je strucnjak. Ordinira na VMA svakog ponedeljka posle 15h za civile.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 18, 2008 1:40 am
DR ILLE NAJBOLJI
Dr ILLe Mihailo je broj jedan sto se ortopedije tice. Vrlo strucan i savestan .Covek radi u Klinickom centru Srbije. Cini cuda.
veoma veoma zahvalna pacijenkinja
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 01, 2016 9:56 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: dobar ortoped
Skoro deceniju nakon poslednjeg post-a, mogu slobodno reci +1 za Medenicuacomegas napisao:Najbolji ortoped u BG kojeg ja poznajem je dr Ivica Medenica. Pre svega dobar je covek a veliki je strucnjak. Ordinira na VMA svakog ponedeljka posle 15h za civile.

Kome je potrebno, on sada ordinira na VMC-u na Novom Beogradu, a operacije vrsi u Bel Medic-u i bolnici Una.
Prvo iskustvo sa Unom je bilo sasvim u redu, a drugo je bilo katastrofalno. Operacija je prosla odlicno (pohvale Medenici), ali je osoblje bilo vrlo neorganizovano, neljubazno, nemarno i davalo netacne informacije. Zaobici u sirokom luku. Za isti ili gotovo isti novac se mozete opredeliti za operaciju kod Medenice u Bel Medic-u i znati za sta placate.
Re: preporucite mi ortopeda
Koliko košta intervencija?