Тако опасан захват тешко да би ико прихватио а да претходно не покуша све остале могуће и немогуће варијанте.
Знам да многи лекари на пример олако препоручују операцију лумбалних пршљенова а најчешће би била довољна само редовна вежба да би се проблем решио. Због тога не верујем лекарима тек тако па и никако док све детаљно не проверим.
Један мој пријатељ је животом платио слепу веру лекарима који су му чак били другари - пре месец дана.
vratna kicma
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Re: vratna kicma
Nemojte ocekivati bilo kakav suvisli odgovor od polupismenog sveta sto "namestaci" atlasa i ostalih koski uglavnom i jesu,jer normalan pismen covek zna da je REKLAMA opasan posao koji zahteva dugogodisnje skolovanje i praksu,a ne instant kurs po osecaju.
Vase tegobe su tako tipicne za retrolistezu i bilo je dovoljno da vam neko odradi par testova (ima ih ovde http://www.amazon.com/Orthopedic-Physic ... 0721605710 imate i free download ako zelite) da dodje do dijagnoze.
Ali,reklame,nadrilekarstvo,opsta glupost i nedostatak edukacije dovodi nas do razultata = pacijent mora biti pametan sam za sebe inace.....
Vase tegobe su tako tipicne za retrolistezu i bilo je dovoljno da vam neko odradi par testova (ima ih ovde http://www.amazon.com/Orthopedic-Physic ... 0721605710 imate i free download ako zelite) da dodje do dijagnoze.
Ali,reklame,nadrilekarstvo,opsta glupost i nedostatak edukacije dovodi nas do razultata = pacijent mora biti pametan sam za sebe inace.....
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Највише ме нервирају умишљени ликови који мисле да су завршавањем медицинског факултета попили све знање света и да нико други не само да не може да научи оно што они знају него и да нико не зна да чита њихове књиге.
Па вековима и миленијумима уназад разне чиче су намештале кичму и решавали проблеме које медицина ни дан данас не може ни приближно да реши и поред све технике коју су им направили инжењери.
Медицина је настала од алхемичара који су користили пијавице и бућкали разне састојке покушавајући да направе злато од олова. Иначе на руском језику лекар се каже "врач". Због тога је толико велика нетрпељивост према осталим надрилекарима. Данас су коначно успели да направе злато од олова. Огромне новце зарађују продајући отрове под паролом лека (цитостатици) и продајући рог за свећу (вакцине и слично).
Па вековима и миленијумима уназад разне чиче су намештале кичму и решавали проблеме које медицина ни дан данас не може ни приближно да реши и поред све технике коју су им направили инжењери.
Медицина је настала од алхемичара који су користили пијавице и бућкали разне састојке покушавајући да направе злато од олова. Иначе на руском језику лекар се каже "врач". Због тога је толико велика нетрпељивост према осталим надрилекарима. Данас су коначно успели да направе злато од олова. Огромне новце зарађују продајући отрове под паролом лека (цитостатици) и продајући рог за свећу (вакцине и слично).
A,zamislite koliko tek mene nerviraju ljudi koji blagog pojma nemaju o ljudskom telu i njegovoj fiziologiji,a pametuju ovde o nameštanju i preporučuju kostolomce bez ikakvih referenci.
To što vi volite da vam neko rastura zglobove i siluje zglobne kapsule ne govori u prilog opravdanosti takvih zahvata već samo površnosti vašeg karaktera koji se nije potrudio da izuči sve aspekte problema.Razumete u sve od lečenja smrdljivih nogu,preko magnetnih kiša do lansiranja space shuttle-a,a kada zglobovi krenu da vam ispadaju kod kijanja i odlaska u wc-e pozdravite svog kostolomca i zamolite da vam ih stabilizuje.Strašno me zanima kako će to da učini!
To što vi volite da vam neko rastura zglobove i siluje zglobne kapsule ne govori u prilog opravdanosti takvih zahvata već samo površnosti vašeg karaktera koji se nije potrudio da izuči sve aspekte problema.Razumete u sve od lečenja smrdljivih nogu,preko magnetnih kiša do lansiranja space shuttle-a,a kada zglobovi krenu da vam ispadaju kod kijanja i odlaska u wc-e pozdravite svog kostolomca i zamolite da vam ih stabilizuje.Strašno me zanima kako će to da učini!
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Таман посла цимање главе лево-десно. Знао сам само једну особу која је докторирала на том проблему и спроводила такве третмане. А сада не знам ни њу.
Зато је не идем код било ког лекара односно костоломца.terapeut napisao:.....pozdravite svog kostolomca i zamolite da vam ih stabilizuje.Strašno me zanima kako će to da učini!
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Можда си могао да пробаш са оним стабилизаторима врата - зове се крагна. А видео сам да се продају и неки ваздушни растезачи врата.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Од чега ти је све то попуцало?!
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нек' ти је са срећом.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Драго ми је да си жив и без лоших последица операције.
Немој да себи пребацујеш јер ћеш само да се покопаваш. Шта је било било је. Нека ти то буде наук за будући живот.
Немој да себи пребацујеш јер ћеш само да се покопаваш. Шта је било било је. Нека ти то буде наук за будући живот.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Вежбе спречавају појављивање многих проблема али нико их не ради.