Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
prosecan penis iznosi oko 14cm u erekciji... a oko 8,do 9cm, u opustenom stanju...penis ti se nije smanjio... izgleda ti mali zato sto si debeo, jer pubicna kost gde ti rastu brucke, stidne dlake.. nazovi kako hoces...tu se skupilo dosta sala... zbog tvoje debljine i izgleda da ti je mali... smrsaj jedno 30 kila... i videces drugu promenuOrigin napisao:Imam problema sa svojom velicinom penisa, znaci malo sam debeljuskast, zapravo moglo bi se reci debeo. Moje penis i nije bas nesto velik kad nije erkecija, a nije nesto veci kada sam u stanju erekcije, zapravo moje pitanje je je li mozda problem u mojoj debljini?![]()
![]()
Hvala ti, bas sam si i mislio da je u tome problem jer mi je to bilo vrlo cudno hvala jos jednom!_david_ napisao:prosecan penis iznosi oko 14cm u erekciji... a oko 8,do 9cm, u opustenom stanju...penis ti se nije smanjio... izgleda ti mali zato sto si debeo, jer pubicna kost gde ti rastu brucke, stidne dlake.. nazovi kako hoces...tu se skupilo dosta sala... zbog tvoje debljine i izgleda da ti je mali... smrsaj jedno 30 kila... i videces drugu promenuOrigin napisao:Imam problema sa svojom velicinom penisa, znaci malo sam debeljuskast, zapravo moglo bi se reci debeo. Moje penis i nije bas nesto velik kad nije erkecija, a nije nesto veci kada sam u stanju erekcije, zapravo moje pitanje je je li mozda problem u mojoj debljini?![]()
![]()