Pozdrav.
Mislim da imam varikokelu. Kako neka nakupina u mosnjama. Ali sam pronasao u oba testisa tocnije u pasjeminiku po jednu kuglicu manja od zrna graska. Kada se jaki nakasnjem osjecam bol u međici tupa bol koja odmah nestane. Ako netko zna nesto o ovome.... hvalaő
Problem sa testisima
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Problem sa testisima
brate, nauci da sklopis recenicu, ja te licno nista nisam rauzumeo.. ajde okaci slikunetko122 napisao:Pozdrav.
Mislim da imam varikokelu. Kako neka nakupina u mosnjama. Ali sam pronasao u oba testisa tocnije u pasjeminiku po jednu kuglicu manja od zrna graska. Kada se jaki nakasnjem osjecam bol u međici tupa bol koja odmah nestane. Ako netko zna nesto o ovome.... hvalaő
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 28, 2016 3:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Znači, imam neku nakupinu u mošnjama i kvrzicu malo manju od zrna rize na oba testisa. Kada se jako nakašljem, javi se tupa bol u međici koja ubrzo nestane.
pa vidi, ne moze ovde niko da ti kaze "e to je problem" moze da bude svasta....mongomerijeva cista , upala epididimisa zauske, testikularna torzija, i tako dalje i tako dalje... ja bih ti preporucio da odes kod urologa da te pregleda... od njega ces cuti koji je problem i o cemu se radi...netko122 napisao:Znači, imam neku nakupinu u mošnjama i kvrzicu malo manju od zrna rize na oba testisa. Kada se jako nakašljem, javi se tupa bol u međici koja ubrzo nestane.