Mladez

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Dan_mm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 25, 2016 3:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Mladez

Post od Dan_mm »

Dobar dan svima!Bicu sto kraci i molim vas da pisetee!
Imam mladez na glavi,na istom mestu kao i moj otac.Prije 2-3 sedmice osjetio sam kao da me u tom predelu nesto iritira,kao neki blagi svrab ili tako nesto.Mladez je svetlo smedje boje.Glatke povrsine.Is sredine mladeza izrsla je dlaka.Npr kada uzmem pa oslobodim taj mladez od kose lakse je,a dok je normalno onda kao da me neto iritira,svrbuci ako me razumijete.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Mladez

Post od _david_ »

Dan_mm napisao:Dobar dan svima!Bicu sto kraci i molim vas da pisetee!
Imam mladez na glavi,na istom mestu kao i moj otac.Prije 2-3 sedmice osjetio sam kao da me u tom predelu nesto iritira,kao neki blagi svrab ili tako nesto.Mladez je svetlo smedje boje.Glatke povrsine.Is sredine mladeza izrsla je dlaka.Npr kada uzmem pa oslobodim taj mladez od kose lakse je,a dok je normalno onda kao da me neto iritira,svrbuci ako me razumijete.
moze da bude a i ne mora , mozda je upala.. sve u svemu taj mladez mozes da skines.. ja sam 2 mladeza sa glave skinuo kako bih mogao da se sisam... uzmi uput idi kod dermatologa, pregledace ti mladez...reci da hoces da ga uklonis
Dan_mm
Novi član
Novi član

Post od Dan_mm »

Bioo sam kod doktora :D Mladez je uredu.Boja je uredu,velicina,oblik,izgled sam po sebi sve uredu.Dalke normalno rastu,nije crven,okolno tkivo uredo bez promjena itd....Uglavnom je rekal da ako zelim mogu ga odstraniti a i ne moram.Ali ajde vidjecu sada mozda ga i odstranim.Uglavnom problem je bio u tome da vec jako dugo korsitim isti sampon vec 5 godina.Vlasi kose su iziritirane,kaze da ne moze kosa stalno da bude izlozena istim hemiksim sastavima i da proomjenim samon.Inace ne bi rekao da cu ga ukloniti jer eto onako haha ne smeta mi :D Ali hvala za savjett .... :D :D
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

ma skini ga, sta ce ti... da ti smeta samo...
Dan_mm
Novi član
Novi član

Post od Dan_mm »

Najverovatnije da hocu :D
Odgovori