POTREBAN HITAN ODGOVOR

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am

POTREBAN HITAN ODGOVOR

Post od nisam_luda »

DA LI RECEPT ZA ROAKUTAN MORA BITI IZDAT OD STRANE DERMATOLOGA?
Jedna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 11:35 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Jedna »

Trebas hitan odgovor?? E neces ga dobiti sestro!
Sta tu otvaras novu temu kad vec ima postojecu o Roacutanu. Trebala si TAMO da pitas!!! A ovako mislis....ja cu sad da postavim pitanjce , novi topik,naslov-hitno, i gotovo, a????
Sta se bre tu pravite ko da je forum samo za vas!!! Pitanja, pitanja...sve jedno pa isto... mrzi te da malo proceprkas!! Shiri se forum, a sve to moze da stane u par strana.... zbog takvih ko ti!!!
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Re: POTREBAN HITAN ODGOVOR

Post od mirja »

nisam_luda napisao:DA LI RECEPT ZA ROAKUTAN MORA BITI IZDAT OD STRANE DERMATOLOGA?
:wink: Ja sam ga kupila bez recepta u nemanjinoj apoteka Sveti Sava mada sam normalno bila kod dermatologa i dobila sacvet od njega. 3.200 dinara jedna kutija 20mg imas ga u svakoj bolje snabdevenoj apoteci u gradu a ako se desi da nemaju onda ga naruce i nema problema :wink: :wink: pozdrav
mirja
Aktivan član
Aktivan član

Post od mirja »

Jedna napisao:Trebas hitan odgovor?? E neces ga dobiti sestro!
Sta tu otvaras novu temu kad vec ima postojecu o Roacutanu. Trebala si TAMO da pitas!!! A ovako mislis....ja cu sad da postavim pitanjce , novi topik,naslov-hitno, i gotovo, a????
Sta se bre tu pravite ko da je forum samo za vas!!! Pitanja, pitanja...sve jedno pa isto... mrzi te da malo proceprkas!! Shiri se forum, a sve to moze da stane u par strana.... zbog takvih ko ti!!!
:evil: A sto da neotvara novu temu? Sta si ti administrator? i sta te briga sto se forum siri! nemoj da citas i da otvaras pitanja ako te nerviraju ista pitanja! Na koga to mislis "STA SE BRE PRAVITE KAO DA JE FORUM SAMO ZA VAS" sta hoces time da kazes! :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Ja stvarno ne znam što se javljaju ljudi koji žele nekog da povrede :o , njeno je pravo da pita a koga nervira što se javljate da odgovorite i to bar da je lepo objašnjeno nego na koji način :evil:
Ovo je već ko zna koji put ....Ja izbegavam da ulazim na ovakve rasprave ali stvarno iz čistog mira napasti nekog ko pita nešto što ga zanima :o :o :o

Pozdrav svima i malo samo ljubaznosti nije na odmet ,svi se javljaju (uglavnom ) zbog nekog kakvog-takvog pitanja :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Da dodam još nešto naravno da ima ljudi koji se javljaju da četuju ili već ne znam ni ja zašto i naravno da nas nerviraju,pa i mene izlude tupava pitanja i mrzovolja da se potraži ,ali ljudi ignorišite ih ali samo malo poštovanja prema drugima ipak nije u redu takav način razgovora.
Jedna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 11:35 am

Post od Jedna »

A sto da neotvara novu temu? Sta si ti administrator? i sta te briga sto se forum siri! nemoj da citas...
Mirja sreco, ne skaci molim te... Vidis da vospitno delujem... "nisam luda" je postavila pitanjce u temu "roaccutan" (gde je trebalo, gde TI ljudi sto koriste TAJ preparat najbolje i najbrze ce joj dati odgovor) i dobila odgovor za 21 minut!! :lol:
A inace...vidi se da nisi internetski dovoljno obrazovana, da neznas sta rech forum znachi: to znachi da postavlja se pitanje, tema neka, i onda se o tome diskutira. A ne otvara ista tema stotinu puta!!!! Clear??? Znaci samo tako dobijas iscrpan, jasan odgovor na tvoje dileme. Sta imash od toga ako se rasplinesh naokolo, pa za svaku te jednu boljku postavljash razlicne topike???
mene izlude tupava pitanja i mrzovolja da se potraži ,ali ljudi ignorišite ih...
minja... u pravu si...ja se izvinjavam... :roll:
mirja
Aktivan član
Aktivan član

Post od mirja »

Jedna napisao:
A sto da neotvara novu temu? Sta si ti administrator? i sta te briga sto se forum siri! nemoj da citas...
Mirja sreco, ne skaci molim te... Vidis da vospitno delujem... "nisam luda" je postavila pitanjce u temu "roaccutan" (gde je trebalo, gde TI ljudi sto koriste TAJ preparat najbolje i najbrze ce joj dati odgovor) i dobila odgovor za 21 minut!! :lol:
A inace...vidi se da nisi internetski dovoljno obrazovana, da neznas sta rech forum znachi: to znachi da postavlja se pitanje, tema neka, i onda se o tome diskutira. A ne otvara ista tema stotinu puta!!!! Clear??? Znaci samo tako dobijas iscrpan, jasan odgovor na tvoje dileme. Sta imash od toga ako se rasplinesh naokolo, pa za svaku te jednu boljku postavljash razlicne topike??? :wink: A inace ne s.....i Svaka cast kako si ti forumski obrazobvana! oborila si me snogu sa tvojim obrazovanjem! Stvarno nisam znala da forum sluzi za postavljanje pitanja stvarno si mi ti otvorila oci! :roll: Hmmm moracu sto pre "FORUMSKI DA SE OBRAZUJEM" da mi nebi takvi kao ti dzli predavanje :wink: :wink: :wink: :wink:
mene izlude tupava pitanja i mrzovolja da se potraži ,ali ljudi ignorišite ih...
minja... u pravu si...ja se izvinjavam... :roll:
:wink:
Odgovori