POTREBAN HITAN ODGOVOR
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am
POTREBAN HITAN ODGOVOR
DA LI RECEPT ZA ROAKUTAN MORA BITI IZDAT OD STRANE DERMATOLOGA?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 11:35 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Trebas hitan odgovor?? E neces ga dobiti sestro!
Sta tu otvaras novu temu kad vec ima postojecu o Roacutanu. Trebala si TAMO da pitas!!! A ovako mislis....ja cu sad da postavim pitanjce , novi topik,naslov-hitno, i gotovo, a????
Sta se bre tu pravite ko da je forum samo za vas!!! Pitanja, pitanja...sve jedno pa isto... mrzi te da malo proceprkas!! Shiri se forum, a sve to moze da stane u par strana.... zbog takvih ko ti!!!
Sta tu otvaras novu temu kad vec ima postojecu o Roacutanu. Trebala si TAMO da pitas!!! A ovako mislis....ja cu sad da postavim pitanjce , novi topik,naslov-hitno, i gotovo, a????
Sta se bre tu pravite ko da je forum samo za vas!!! Pitanja, pitanja...sve jedno pa isto... mrzi te da malo proceprkas!! Shiri se forum, a sve to moze da stane u par strana.... zbog takvih ko ti!!!
Re: POTREBAN HITAN ODGOVOR
nisam_luda napisao:DA LI RECEPT ZA ROAKUTAN MORA BITI IZDAT OD STRANE DERMATOLOGA?

Jedna napisao:Trebas hitan odgovor?? E neces ga dobiti sestro!

- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Ja stvarno ne znam što se javljaju ljudi koji žele nekog da povrede
, njeno je pravo da pita a koga nervira što se javljate da odgovorite i to bar da je lepo objašnjeno nego na koji način
Ovo je već ko zna koji put ....Ja izbegavam da ulazim na ovakve rasprave ali stvarno iz čistog mira napasti nekog ko pita nešto što ga zanima
Pozdrav svima i malo samo ljubaznosti nije na odmet ,svi se javljaju (uglavnom ) zbog nekog kakvog-takvog pitanja

Ovo je već ko zna koji put ....Ja izbegavam da ulazim na ovakve rasprave ali stvarno iz čistog mira napasti nekog ko pita nešto što ga zanima

Pozdrav svima i malo samo ljubaznosti nije na odmet ,svi se javljaju (uglavnom ) zbog nekog kakvog-takvog pitanja

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 11:35 am
Mirja sreco, ne skaci molim te... Vidis da vospitno delujem... "nisam luda" je postavila pitanjce u temu "roaccutan" (gde je trebalo, gde TI ljudi sto koriste TAJ preparat najbolje i najbrze ce joj dati odgovor) i dobila odgovor za 21 minut!!A sto da neotvara novu temu? Sta si ti administrator? i sta te briga sto se forum siri! nemoj da citas...

A inace...vidi se da nisi internetski dovoljno obrazovana, da neznas sta rech forum znachi: to znachi da postavlja se pitanje, tema neka, i onda se o tome diskutira. A ne otvara ista tema stotinu puta!!!! Clear??? Znaci samo tako dobijas iscrpan, jasan odgovor na tvoje dileme. Sta imash od toga ako se rasplinesh naokolo, pa za svaku te jednu boljku postavljash razlicne topike???
minja... u pravu si...ja se izvinjavam...mene izlude tupava pitanja i mrzovolja da se potraži ,ali ljudi ignorišite ih...

Jedna napisao:Mirja sreco, ne skaci molim te... Vidis da vospitno delujem... "nisam luda" je postavila pitanjce u temu "roaccutan" (gde je trebalo, gde TI ljudi sto koriste TAJ preparat najbolje i najbrze ce joj dati odgovor) i dobila odgovor za 21 minut!!A sto da neotvara novu temu? Sta si ti administrator? i sta te briga sto se forum siri! nemoj da citas...![]()
A inace...vidi se da nisi internetski dovoljno obrazovana, da neznas sta rech forum znachi: to znachi da postavlja se pitanje, tema neka, i onda se o tome diskutira. A ne otvara ista tema stotinu puta!!!! Clear??? Znaci samo tako dobijas iscrpan, jasan odgovor na tvoje dileme. Sta imash od toga ako se rasplinesh naokolo, pa za svaku te jednu boljku postavljash razlicne topike???A inace ne s.....i Svaka cast kako si ti forumski obrazobvana! oborila si me snogu sa tvojim obrazovanjem! Stvarno nisam znala da forum sluzi za postavljanje pitanja stvarno si mi ti otvorila oci!
Hmmm moracu sto pre "FORUMSKI DA SE OBRAZUJEM" da mi nebi takvi kao ti dzli predavanje
![]()
![]()
![]()
![]()
minja... u pravu si...ja se izvinjavam...mene izlude tupava pitanja i mrzovolja da se potraži ,ali ljudi ignorišite ih...