Gledaju pravo DOLE! Muskost

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Nenad08
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 15, 2016 3:15 pm

Gledaju pravo DOLE! Muskost

Post od Nenad08 »

Zdravo, imam par nedoumica koje bih zeleo da podelim jer bi mi zaista znacilo bilo cije misljenje.
1. Imam problem sa navlacenjem kondoma. Tacnije uvek sam kupovao Durex classic i prilikom stvaljanja uvek moram da ga rasirim rukama jer ne postoji mogucnost da ga srolam. Verovatno treba veci xxl? Obim 16cm
2. Interesuje me da li prilikom dodavanja misicne mase se desava nesto sa penisom i testisima ili ostaju nepromenjeni?
3. Muskost mi je malo veca u gacama pa vrlo cesto ispadne u prvi plan pogotovu kada sam u trenericama. Zna da bude malo neprijatno kada ljudi blenu dole. Sta mislite o ovome? za sada se prilicno ponosim time ali nekada zna da bude malo bezveze.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Gledaju pravo DOLE! Muskost

Post od _david_ »

Nenad08 napisao:Zdravo, imam par nedoumica koje bih zeleo da podelim jer bi mi zaista znacilo bilo cije misljenje.
1. Imam problem sa navlacenjem kondoma. Tacnije uvek sam kupovao Durex classic i prilikom stvaljanja uvek moram da ga rasirim rukama jer ne postoji mogucnost da ga srolam. Verovatno treba veci xxl? Obim 16cm
2. Interesuje me da li prilikom dodavanja misicne mase se desava nesto sa penisom i testisima ili ostaju nepromenjeni?
3. Muskost mi je malo veca u gacama pa vrlo cesto ispadne u prvi plan pogotovu kada sam u trenericama. Zna da bude malo neprijatno kada ljudi blenu dole. Sta mislite o ovome? za sada se prilicno ponosim time ali nekada zna da bude malo bezveze.
ne znas da stavis kondom i to je to, bez obzira dal ti je 15, ili 20 cm
Odgovori