Pozdrav
3,4 godine unazad imam nekakvu aknu na sredini penisa, poviš korena, sa gornje strane. Ta mala akna je ličila na miliju, samo što se mogla iscediti, belo je izlazilo iz nje. I sve bez problema 3,4 godine a nisam ni smatrao da je išta ozbiljno. Kad odjednom pre par dana, pojavi se onaj neki crveni veći prišt, bubuljica, odma do ove prve bele(mislim da je u sklopu toga, jako su blizu jedna drugoj), i puna tečnosti, možda i sukrvice...ja sam to blago pokušavao da iscedim i nije baš išlo. Boli na dodir i kad sam sipao rakije da dezinfikujem, odjednom je to nateklo, onako dimenzija širina 1,5 cm. Trenutno je splasnulo. Mene samo brine da se ne ugnoji, i što to je naticalo, inače bih mislio da je neki običan prišt. eto, nisam imao ovakva iskustva nikada, dali će to proći ili moram kod nekoga, da li kod dermatologa ili urologa?
Unapred zahvalan.
PRIŠT NA PENISU
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 01, 2015 2:47 am
Re: PRIŠT NA PENISU
Guglao sam malo i obicno se smatra da takve stvari prolaze nakon 10-tak dana.
U tvom slucaju to zaista dugo traje i mislim da se sa velikom verovatnocom moze reci da je to uzrocnik tvoje erektilne disfunkcije.
Zakazi i kod urologa i kod dermatologa, ali mislim da je za tvoje lecenje mnogo bitniji urolog, jer je ta akna na kozi samo manifestacija neke infekcije kod penisa.
U tvom slucaju to zaista dugo traje i mislim da se sa velikom verovatnocom moze reci da je to uzrocnik tvoje erektilne disfunkcije.
Zakazi i kod urologa i kod dermatologa, ali mislim da je za tvoje lecenje mnogo bitniji urolog, jer je ta akna na kozi samo manifestacija neke infekcije kod penisa.
Hvala ti na mišljenju. Mada ja nemam erektilnu disfunkciju. Pa da, i ja sam nešto guglao, i svugde se predlaže da se poseti doktor. Tako da moraću.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 01, 2015 2:47 am
Izvini, pogresno sam shvatio, mislio sam da imas.
ED moze biti i blazeg oblika u smislu da se moze imati sexualni odnos, ali da je ipak dosta slabija od stare potencije.
http://* REKLAMA */Erektilna-dis ... ontent.htm
Tako je kod mene sada inace.
ED moze biti i blazeg oblika u smislu da se moze imati sexualni odnos, ali da je ipak dosta slabija od stare potencije.
http://* REKLAMA */Erektilna-dis ... ontent.htm
Tako je kod mene sada inace.