Gljivice

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Gljivice

Post od girl_from_nowhere »

Vec neko vreme imam gljivice-VI grupu, lecim ih, al se opet pojave i tako u krug.Par puta sam imala odnose sa deckom bez kondoma(stalan decko, pijem pilule) a posle sam videla na netu da je moguce da sam mu prenela gljivice.E sad, on nema nikakve simptome, pa me interesuje da li je moguce da ima gljivice bez obzira na simptome i da mi ih on stalno prenosi nazad>Hvala
mishmali
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 29, 2006 3:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mishmali »

moguce je,ali je najbolje da i on ode kod dr i vidi kakvo je stanje.dokle god imas gljivice cak i kad(a narocito)si u fazi lecenja,koristite kondom.pozzz :)
samo ludu zenu moze da iznervira kad se stvar oduzi...
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Nema sumnje ,Vi igrate ping-pong efekat.Džaba što ste ih vi lečili kad kod partnera (ne korišćenjem kondoma) postoje (očigledno da nije dokazano jer on nije išao kod dr.)Vi se lečite on ne-pa to je onda poništena terapija.
Po meni je to i prednost kondoma ,pijete pilule -sprečili ste trudnoću...ali ne i prenos polnih bolesti. :wink:

Po meni od početka lečenja treba koristiti kondom (koji je uglavnom jedina zaštita od svega)
filipos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 11:44 pm

Post od filipos »

Hvala vam na odgovorima. Mene jedino buni sto on nema nikakve simptome. A i kad mu predlozim da ode kod lekara, nesto se necka, sramota ga(ko da mene nije da 100 puta idem kod ginekologa).A i ne zna kod kog:(Jel postoji urolog u Domu zdravlja il to mora da se ide u neku bolnicu?
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Ma da , eeeee muškarci(čast izuzecima) :wink:
Pri Domu zdravlja postoji urolog, i bez njegove terapije i vama je sve jedno jer ne vredi ništa.
filipos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 11:44 pm

Post od filipos »

OK hvala.Moram da se dam u ubedjivanje:)
Odgovori