osip na licu

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
mama-bu2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 22, 2006 5:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

osip na licu

Post od mama-bu2 »

Mom malisanu je juce izasao nekakav osip na licu. Sve sitne crvene male bubuljice i najvise se oseti pod prstom. Ne znam da li ima potrebe da ga odmah vodim kod lekara ili da sacekam jos dan dva da vidim da li ce samo da se povuce?
zaza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 25, 2006 1:44 pm

Post od zaza »

Mojoj ćerki se to isto desilo, i doktorka je rekla da je to obično ako je dete previše utopljeno, i kad sam počela manje garderobe da joj oblačim povuklo se u toku dana. Ne znam koliki je dečak, ona je bila beba.
mama-bu2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 22, 2006 5:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mama-bu2 »

bili smo dr i reklanam je da stavljamo obloge od rastvora borove kiseline i da mazemo hloramfenikolom, medjutim evo ni posle 4 dana nema nekih vidljivih rezultata
zaza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 25, 2006 1:44 pm

Post od zaza »

Nama je doktorka osprobavala 3-4 razlicite kreme i nista nije uspevalo, trajalo je nedeljama, i onda mi je jedna druga doktorka rekla da se to bebama pojavljuje od vrucine, i stvarno kad sam pocela laganije da je oblacim povuklo se samo od sebe.
danijelabg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 18, 2006 9:03 am

Post od danijelabg »

Zdravo,imam bebca 10 meseci sa vrlo osetljivom kozom,od kad se rodio malo,malo pa mu nesto izadje po licu.Pedijatar iz Sokobanjske nam je dao PANTENOL kremu da mazemo vise puta dnevno.Pozdrav
marija r
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Okt 09, 2005 5:49 pm

Post od marija r »

Nama je pedijatar za isti problem preporucio CAJ OD ZALFIJE<spolja>!!!!Nisam mogla da verujem kako je dobro odradio problem i kako brzo se sve sredilo!!Moj beban sad ima 17 meseci,lice se lepo iscistilo ali i dan danas ga preventivno umijem cajem od zalfije!Fantasticna stvar!
Andrija 24.05.2005
Andjeo moj..misic mali i sreckica moja...
Odgovori